Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 2 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 153

Wątek: Przewodnik Bieszczadników

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar wojtek legionowo
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

Domyślnie Odp: Przewodnik Bieszczadników

No już dobrze skończmy te słowne przepychanki.
    Wyjaśniliśmy sobie o co nam chodzi,przestańmy się obrażać.
    Szczerze życzę Wam,aby zapał Was nie opuścił.
    Pozdrawiam serdecznie
    Wojtek legionowo

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Wojtek.... a moż ety opowiesz dla nas jakąś fajną przygodę do przewodnika i dopiszemy do tego opis szlaku, ciekawostki przyrodnicze, historię itp....

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

Wojtek.... a moż ety opowiesz dla nas jakąś fajną przygodę do przewodnika i dopiszemy do tego opis szlaku, ciekawostki przyrodnicze, historię itp..

O nie tylko nie to,nie lubię opisywać swoich wędrówek.
    Tak naprawdę lubię usiąśc gdzieś przy kominku przy własnoręcznie przyniesionym na ogień drewnie i przy herbatce na którą wodę tez trzeba przynieść z potoku i słuchać,słuchać opowieści innych samemu dodając czasami coś od siebie,patrząc na iskry w kominku,od czasu do czasu przepijając jakąś naleweczką do współbiesiadników,lub słuchając dżwięków gitary,gdy przyjedzie Gabryś(Pozdrawiam).Ech rozmarzyłem się
    Wojtek legionowo

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez wojtek legionowo Zobacz posta
    Wojtek.... a moż ety opowiesz dla nas jakąś fajną przygodę do przewodnika i dopiszemy do tego opis szlaku, ciekawostki przyrodnicze, historię itp..

O nie tylko nie to,nie lubię opisywać swoich wędrówek.
    Tak naprawdę lubię usiąśc gdzieś przy kominku przy własnoręcznie przyniesionym na ogień drewnie i przy herbatce na którą wodę tez trzeba przynieść z potoku i słuchać,słuchać opowieści innych samemu dodając czasami coś od siebie,patrząc na iskry w kominku,od czasu do czasu przepijając jakąś naleweczką do współbiesiadników,lub słuchając dżwięków gitary,gdy przyjedzie Gabryś(Pozdrawiam).Ech rozmarzyłem się
    No i to jest podejście Bieszczadnika ;-) .Ładnie to napisałeś.

lucyna
    Guest

Jestem szczęśliwa, dwie osoby potwierdziły chęć podzielenia się swoimi wrażeniami. Jedna z nich porozmawia ze swoim synem.

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Jestem szczęśliwa, dwie osoby potwierdziły chęć podzielenia się swoimi wrażeniami. Jedna z nich porozmawia ze swoim synem.
    Masz na myśli Krzychooooo i wojtek legionowo? , bo się gubię? ;-)

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

Jedna z nich porozmawia ze swoim synem.

Przypuszczam że znam te osoby osobiście,właśnie przebywają gdzieś w Bieszczadach.Czasami nasze drogi się krzyżują,no i Oni w przeciwieństwie do mnie ładnie i interesująco piszą.
    Pzdrawiam
    Wojtek legionowo

lucyna
    Guest

Mam pomysł na swoją opowieść. Obniżenie Górnego Sanu popularnie zwane workiem bieszczadzim, trasa ścieżki spacerowej Tarnawa-Dźwiniacz. Byłam tam wiele razy, nie pamiętam szczegółów więc poświęcę tę opowieść panu Antoniemu Derwichowi, o ile zgodzi się, bobrom i fenomenalnej bieszczadzkiej przyrodzie. Jedna z moich ulubionych tras, niezbyt popularna, arcyciekawa, nie powinna budzić kontrowersji. Taki samograj przewodnicki.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Żaholecki las

PO lekturze P. Nerliy "Karpackie Gry" pozostaje mi powiedziedz biedni ludzie oj bardzo biedni jestescie by chciec pisac przewodniki.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Żaholecki las

Wczoraj wrocilem zmeczony przez co wiele upraszczalem, dla mnie to co piszecie w tym dziale jest o tyle komercyjne ze ktos chce sobie pozbierac za darmo ciekawe miejsca warte zobaczenia i pokazania ludziom. Ponoszac przy tym koszt minimalny. Jednakze to co Lucyna proponuje jest jak najbardziej akceptowalne z powodu tego ze jest juz opisywane, co za tym idzie publikacja bedzie zawierac to samo badz wiecej tylko inaczej nt. miejsc ktore sa latwo dostepne dla przecietnego turysty. Jesli chcecie tworzyc taki przewodnik to jak najbardziej jestem za, i na tym sie skupcie sie drodzy dzialacze. Najcenniejsze miejsca zostawice w spokoju i niech beda chronione tak ja sa teraz czyli im wiecej osob wie tym lepiej. Jezeli ktos sobie jakies znajdzie jest jego po prostu i wie ze jak tam przyjdzie to nie spotka grupy turystow z aparatami psami dziecimi , tylko siadzie sobie w ciszy i poduma troche o tym i owym.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)