To juz P. Potocki szanownemu gronu nie wystarcza
To juz P. Potocki szanownemu gronu nie wystarcza
Wiesz co klopsik.... Sorry ale od pewnej osoby usłyszałem że jestes nawet ok facet. Jakiejśc niedojżałej trawy się nażarłeś czy co?
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
Był i jest czytany przynajmniej przeze mnie ale naprawdę nie wystarcza. On nie napisał Przewodnika. Chyba Wojtku cóś Ci się pomyliło Potocki ma dobre i złe pomysły /patrz pomysł związany z Władkiem Nadoptą - fatalny/
Idea KKKrzycha zacna ale nie wydaje mi się żeby była realna a szkoda... najlepiej się uda punkt 6. Pamiętajcie tylko, że punkt 6. jest kolejnym punktem. Należy spełnić wszystkie 5 poprzednich żeby mógł odbyć się szósty
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bertrand236 ; 29-01-2007 o 22:31 Powód: Dopisałem ostatnie 2 dania
bertrand236
Mam jeszcze wersję rezerwową. Mniejsze grono twóców ale opowieści i poezja zaczerpnięte z forum. Na to musi jednak być odpowiednia zgoda portalu
Smutno mi......
Z uwagi na nikłe zainteresowanie oraz (a może zwłaszcza) z uwagi na bardzo poniżające potraktowanie mojego pomysłu przez klopskia i wypisanie przez niego tych bzdur w moim temacie proszę Admin przenieś ten wątek tam gdzie jego miejsce czyli DO KOSZA. Dzieki.
Smutno mi......
To nie jest metoda - kasować fajne wątki. Lepiej banować tych, którzy je rozwalają (ten nie jest jedyny). Adminie, Ty to czytasz i nie grzmisz...?
KKKrzychoo, nie jest tak źle, 433 wejścia, to całkiem niezły wynik. Patrząc na to od strony statystyki. Sam pomysł podoba mi się, tylko musisz się " ubrać " w trochę cierpliwości, to może jak się ludkowie z tym prześpią, a jak się obudzą to cosik się z tego wykluje. Sam tego doświadczyłem na własnej skórze. Małymi kroczkami, ale zawsze do przodu w nieznane można daleko zajść. A błoto, burze, i słonko nie straszne nam.
pozdroowka
marekm
Zainteresowani ludkowie już przespali się z pomysłem. Zainteresowany ludzik jest bardzo zapracowany, jak będzie miał trochę wolnego czasu to zacznie główkować.
W sredniowieczu juz Ockham zastoswoal swa znana zasade brzytwy a niektorzy o niej do dzis nie slyszeli gratuluje mnozenia bytow nad potrzebe. Piotrku masz u siebie wystarczajaca ilosc materialow byz zaspokojc glod wiedzy u przecietnego turysty.Zbanowac nie problem problem jest wtedy gdy wszyscy rowno machaja glowami na zgode , jak nie ma opozycji to nie ma postepu, a ze jestem chamski, bezposredni, zakompleksiony ksenofibiczny. Bawie sie tylko w "gre slow" bo slowa na tym forum nic nie kosztuja, i wlasanie to udowadniam paru osobom.Poza tym mnie wnerawia to ze poziom merytoryczny wypowiedzi jest cienki jak dupa weza , ilez mozna czytac ze bieszczady sa piekne i sie je kocha. Kolejna rzecz jak laik sie wypowiada o czyms nie ma pojecia a radzi, lubie takie rady zawsze je tytluje oficjalnie WUJEK DOBRA RADA holera wie co radzic przeciez najwazniejsze sa intencje prawda.......Powoli koncze bytnosc tutaj, ale czasem sobie wejde sprawdzic czy sie polepszylo jezeli nei to tez tu kiedys przyjde i narobie troche grangy by rozruszac zasiedziano towarzycho szczegolnie lucyna stala sie moja ulubienica .Wyciachaj jak nie natemat me wse odno szczo ty zrobyw z tym.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki