Cytat Zamieszczone przez klopsik Zobacz posta
Problem jest wtedy gdy wszyscy rowno machaja glowami na zgode jak nie ma opozycji to nie ma postepu, a ze jestem chamski, bezposredni, zakompleksiony ksenofibiczny.
nooo.... opozycja na miarę samoobrony. Chamska, zakompleksiona i w opozycji za wszelką cenę. Byle tylko narobić gnoju dookoła siebie.
Bawie sie tylko w "gre slow" bo slowa na tym forum nic nie kosztuja, i wlasanie to udowadniam paru osobom.
Kosztują, kosztują. Internet nie jest w pełni anonimowy i obrażone osoby moga dojść swoich praw przed sądem. Przegnij jeszcze troche. Banowanie, czy wykasowywanie wypowiedzi jest tylko z korzyścią dla takich jak ty. Może to kiedyś cię mniej kosztować
Poza tym mnie wnerawia to ze poziom merytoryczny wypowiedzi jest cienki jak dupa weza
Jak rozumiem ty jesteś najlepszym, najznamienitrzym, wszechwiedzącym i nieomylnym PANEM przewodnikiem. ,
ilez mozna czytac ze bieszczady sa piekne i sie je kocha
Ja mogę bez końca
Powoli koncze bytnosc tutaj
Przyśpiesz bardzo cię proszę
Wyciachaj jak nie natemat me wse odno szczo ty zrobyw z tym.
A niech sobie poczytają. To świadczy tylko o tobie. Zwróć tylko uwagę, że rozmawiasz tu z ludźmi niejednokrotnie kilkanaście lub kilkadziesiąt lat starszymi od siebie. Szacunek w wypowiedziach do kogokolwiek na tym forum obowiązuje wszytkich. Obrażając teraz mnie lub lucyne ot tak tylko dla " opozycji " obrażasz wszystkich czynnie uczestniczących w tych dyskusjach, odpowiadających niejednkrotnie na te same pytania do znudzenia bo znowu pojawił się nowy i pyta. Ja osobiście obraźliwy nie jestem, choć przykro mi się zrobiło ze tak rozwaliłeś mój wątek. Twoja jednak ostatnia wypowiedź obraziła wiele innych osób. Wiele z nich schodziło Bieszczady jeszcze zanim ktokolwiek pomyślał o twoim przyjściu na ten świat. Może niektórzy to stare pierdoły, a inni młodzi narwani ale.... z resztą co tu więcej tłumaczyć.