nooo.... opozycja na miarę samoobrony. Chamska, zakompleksiona i w opozycji za wszelką cenę. Byle tylko narobić gnoju dookoła siebie. Kosztują, kosztują. Internet nie jest w pełni anonimowy i obrażone osoby moga dojść swoich praw przed sądem. Przegnij jeszcze troche. Banowanie, czy wykasowywanie wypowiedzi jest tylko z korzyścią dla takich jak ty. Może to kiedyś cię mniej kosztować Jak rozumiem ty jesteś najlepszym, najznamienitrzym, wszechwiedzącym i nieomylnym PANEM przewodnikiem. , Ja mogę bez końca Przyśpiesz bardzo cię proszę A niech sobie poczytają. To świadczy tylko o tobie. Zwróć tylko uwagę, że rozmawiasz tu z ludźmi niejednokrotnie kilkanaście lub kilkadziesiąt lat starszymi od siebie. Szacunek w wypowiedziach do kogokolwiek na tym forum obowiązuje wszytkich. Obrażając teraz mnie lub lucyne ot tak tylko dla " opozycji " obrażasz wszystkich czynnie uczestniczących w tych dyskusjach, odpowiadających niejednkrotnie na te same pytania do znudzenia bo znowu pojawił się nowy i pyta. Ja osobiście obraźliwy nie jestem, choć przykro mi się zrobiło ze tak rozwaliłeś mój wątek. Twoja jednak ostatnia wypowiedź obraziła wiele innych osób. Wiele z nich schodziło Bieszczady jeszcze zanim ktokolwiek pomyślał o twoim przyjściu na ten świat. Może niektórzy to stare pierdoły, a inni młodzi narwani ale.... z resztą co tu więcej tłumaczyć.