...no to super... jak wam się nie podoba to siedzieć cicho bo jak nie to was pozamykam w zakładzie?....gratulacje podejścia do sprawy....
...no to super... jak wam się nie podoba to siedzieć cicho bo jak nie to was pozamykam w zakładzie?....gratulacje podejścia do sprawy....
http://www.wrota-bieszczadow.pl/galeria/żubr - tam można powędrować...
Z całym szacunkiem nie rozumiem o co Ci chodzi. Krzycho podjoł ciekawą inicjatywę, jesteś jej przeciwny wyartykuowałeś to głośno, nie bierzesz w tym udziału, więc o co te pretensje? Doprowadziliśmy do takiej sytuacji, że inni forumowicze piszą prywatne meile, a nie wypowiadają się tu na forum.
Z całym szacunkiem, być może pier... mi blacha na mózg ale równie dobrze albo i lepiej znam Bieszczady niż osoby tu wypowiadające się. Z całym szacunkiem jestem w środku szeregu osób znających Bieszczady, tu na forum. Nie widzę sprzeciwu wśród tuzów, osób które na tych górach zjadły sobie zęby. Przeczytaj sobie wypowiedź Lecha w wątku o Łopienniku. Byłabym przeszczęśliwa gdyby wzioł udział w pisaniu tego przewodnika nie przewodnika. Już jestem mu wdzięczna, bo podzielił się swoją wiedzą z nami. Takich ludzi jest tutaj więcej.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 08-02-2007 o 08:11
Bardzo chetnie przeczytam sobie ten przewodnik , i bardzo bardzo mocno go sobie sprawdze przez co wydam puzniej opinie merytoryczna tegoz dziela . Do ataku wiec lucyno , krzysku i inne ludzie ktorzy sobie w Bieszczadach polamali zeby. Niestety ja sobie na nich nie polamalem nic, nie mam zadnych blizn ktorymi moglbym sie chwalic. ps Lucyno jestes leniwa odnosnie skalek na czarnym dziale, jest poza sezonem przejedz sie nie masz daleko.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)