Cytat Zamieszczone przez Kriss40 Zobacz posta
.... Twoje zachowanie, czy niejakiego Jorga (cały czas do wgladu Adminów jest jego do mnie "korespondencja") nazwałem chamskim, ale to dopiero po tym, jak obrażaliście ludzi,... Zdania o wcześniejszych kimbach (lata 2004 i 2005) nie zmienię. Ale masz rację - to tam ma swe źrodło obecna agresja Jorga,.......
"Nijaki" Krissie sam się dopominasz żeby napisać Ci publicznie to co napisałem na Twoje PW.Do tej pory nie pisałem tego publicznie mając szacunek do Innych Uczestników forum , a nie ukrywaniem mojej opinii o Tobie.
Napisałem na PW "że jesteś maluczkim zakompleksionym człowieczkiem który szuka dowartościowania na forum , również napisałem "że onanizujesz się sam własną marnej jakości (siaką) poezją "( to określenie krótko oddaje moją opinię o Twojej poezji i o Tobie) Nic nowego nie napisałem dokładnie rok temu też i to publicznie tak Ci pisałem po Twoich "wcinaniach" się i obrażaniem Ludzi którzy mieli zamiar jechać na KIMB.
Zauważ ,że nigdy nie wypowiadałem się na podforum Poezja.. , a Ty szukałeś zaczepki i obrażałeś Uczestników "na innych tematach"
To jest moje ostatnie do Ciebie pisanie , nie mam zamiaru sam sobie ubliżać dyskutując z Tobą .Tylko się zastanów -- jeżeli byłaby to tylko jedna taka opinia o Tobie to masz prawo sądzić że jest fałszywa , ale jeżeli już kilka osób wypowiada się w podobnym tonie to może jednak to jest PRAWDZIWA OPINIA .

Powróciłeś czynnie po roku milczenia na to forum i zacząłeś od "siania fermentu i zaczepek"Postarałeś się o wyeliminowanie konkurencji na podforum poezja poprzez pisanie o KIMŚ "że jak na warunki Bieszczadzkie to może być.." a o innych wierszach ,że są "siakie" Co chcesz " zawładnąć " tym podforum tylko dla siebie , co szukasz sponsora i wydawcy swojej marnej pisaniny.?To może lepiej jak założysz sobie prywatną str i tam do woli przez nikogo nie krytykowany będziesz sie "produkował".
Twój powrót po roku chyba był jednak podyktowany tym że , gdzie indziej już Cię poznali i mieli dość .

Zegnam Cię Kriss

Ps Przepraszam Innych Uczestników za to co tu piszę , ale nie będę milczał jak Kriss dalej prowokuje i nie może nic zrozumieć .(na PW)

Jeszcze jedno zapomniałem że, na Pw napisałem Ci że jesteś "kmiotek" to takie delikatniejsze określenie "charakteru" (cham , chamski ) które Ty tak lubisz używać.
A tak naprawdę to zachowujesz sie jak "dzieciak w piaskownicy"(skarżąc się do Admina) to tak jak " prese pani a on mi nasypał piasek w oczy"