"Nijaki" Krissie sam się dopominasz żeby napisać Ci publicznie to co napisałem na Twoje PW.Do tej pory nie pisałem tego publicznie mając szacunek do Innych Uczestników forum , a nie ukrywaniem mojej opinii o Tobie.
Napisałem na PW "że jesteś maluczkim zakompleksionym człowieczkiem który szuka dowartościowania na forum , również napisałem "że onanizujesz się sam własną marnej jakości (siaką) poezją "( to określenie krótko oddaje moją opinię o Twojej poezji i o Tobie) Nic nowego nie napisałem dokładnie rok temu też i to publicznie tak Ci pisałem po Twoich "wcinaniach" się i obrażaniem Ludzi którzy mieli zamiar jechać na KIMB.
Zauważ ,że nigdy nie wypowiadałem się na podforum Poezja.. , a Ty szukałeś zaczepki i obrażałeś Uczestników "na innych tematach"
To jest moje ostatnie do Ciebie pisanie , nie mam zamiaru sam sobie ubliżać dyskutując z Tobą .Tylko się zastanów -- jeżeli byłaby to tylko jedna taka opinia o Tobie to masz prawo sądzić że jest fałszywa , ale jeżeli już kilka osób wypowiada się w podobnym tonie to może jednak to jest PRAWDZIWA OPINIA .
Powróciłeś czynnie po roku milczenia na to forum i zacząłeś od "siania fermentu i zaczepek"Postarałeś się o wyeliminowanie konkurencji na podforum poezja poprzez pisanie o KIMŚ "że jak na warunki Bieszczadzkie to może być.." a o innych wierszach ,że są "siakie" Co chcesz " zawładnąć " tym podforum tylko dla siebie , co szukasz sponsora i wydawcy swojej marnej pisaniny.?To może lepiej jak założysz sobie prywatną str i tam do woli przez nikogo nie krytykowany będziesz sie "produkował".
Twój powrót po roku chyba był jednak podyktowany tym że , gdzie indziej już Cię poznali i mieli dość .
Zegnam Cię Kriss
Ps Przepraszam Innych Uczestników za to co tu piszę , ale nie będę milczał jak Kriss dalej prowokuje i nie może nic zrozumieć .(na PW)
Jeszcze jedno zapomniałem że, na Pw napisałem Ci że jesteś "kmiotek" to takie delikatniejsze określenie "charakteru" (cham , chamski ) które Ty tak lubisz używać.
A tak naprawdę to zachowujesz sie jak "dzieciak w piaskownicy"(skarżąc się do Admina) to tak jak " prese pani a on mi nasypał piasek w oczy"

Odpowiedz z cytatem