Cytat Zamieszczone przez klopsik Zobacz posta
Witam chcialbym zapoczatkowa nowa akcje w bieszczadach pt" Walnij banie zmienisz zdanie". Celem akacji bedzie propagowanie kultury bieszczadzkich zakapiorow tak by ta tradycja nie zaginela gdyz powoli stara gwardia wymiera.......... Zapraszam do udzialu w projekcie mlodych mezczysn do 25 r zycia niezonatych z zaswidczeniem lekarskim swiadczacym o dobrym stanie zdorowia. Zespol projektu "Walnij banie zmienisz zdanie"
Wymagania wiekowo-zdrowotne Projektu wydają się być stanowczo przesadzone.Moim zdaniem konieczny jest udział kandydatów należących do zaawansowanej grupy wiekowej, zdrowych inaczej! Przecież szanujący się Zakapior musi od czasu do czasu umrzeć, żeby mu można było urządzić Pogrzeb, Zaduszki Zakapiorskie i przenieść Go na inny cmentarz. Tak ustawione kryteria ja bym spełniał i niniejszym zgłaszam się do Projektu: kapelusz mam, brodę mam, problem z alkoholem też. Jedyny problem to waga, (125 kg)ciężko by mnie gdziekolwiek przenosić, ale z tym można ew. poczekać aż mnie robaki opier.........!