Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Dla rodziny z maluchami

Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie Dla rodziny z maluchami

Witam po raz pierwszy na forum. (czytam systematycznie od ponad roku;-)

Chciałbym zaznajomić moją rodzinkę, a więc kochaną żonę i 2 córki (4 lata i 1 rok) z pięknem bieszczadzkiej zimy - oczywiście stosownie do możliwości. Nie planuję turystycznych wyryp - ot, krótkie spacerki, wytarzanie sie w zaspie, ewentualnie krótki zjazd na nartach dla kolezanki malzonki. W razie problemów pogodowych (ocieplenie) zamierzam się ratować zwiedzaniem cerkwi i basenu w Ustrzykach

Poszukuję noclegu z dala od atmosfery typu Polańczyk - najchętniej gospodarstwo agroturystyczne, do ktorego mozna dojechać wyładowaną octavią uzbrojoną w łańcuchy śnieżne

Co możecie polecić?

pozdrawiam

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: dla rodziny z maluchami

Bazyl w Bóbrce

Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie Odp: Dla rodziny z maluchami

Poproszę o namiary, lub namiar na namiary
    A możesz zdradzić, dlaczego tam? Nie żebym byłnieufny, po prostu ciekawość...

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

moi rodzice przez wiele lat jezdzili do bandrowa, do p. zawadzkiech, bandrow 3 , "lesne echo" ,kazdy w bandrowie powie gdzie to jest, z glownej drogi przez wies skrecic w lewo tak jak na stebnik, przedostatnie gospodarstwo. Ogolnie sympatyczne atmosfera, mili gospodarze, krowy, konie , owce, duuuuzo psiakow (co moze byc atrakcja dla dzieciakow). w razie czego blisko na basen w ustrzykach duzo cerkiewek w okolicy do ogladania (bandrow , jalowe, rownia, hoszowczyk, ustianowa). Jak nie lubie agroturystyki stamtad mam mile wspomnienia :)
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

lucyna
    Guest

Buba ale fajnie, że znowu pojawiłaś się na forum. O Leśnym Echu dużo dobrego słyszałam ale nigdy tam osobiście nie byłam. Dlaczego Bazyl? Pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. Ostatnio polecałam kilkakrotnie ten osrodek i goście nawet ci najbardziej wybredni byli bardzo zadowoleni. To dobre miejsce, takie ciepłe i gościnne. Właściciel kultywuje tradycyjne rzemiosło i dzieci mogą nauczyć się bibułkarstwa lub pobawić się w garncarzy. Dla maluszka ważne są kontakty ze zwierzętami. W Bazylu mieszka Bazyl taki przesmpatyczny złocisty labrador. Jezioro Myczkowieckie pełne jest ptactwa wodnego. Długo by mówić. Nie pamiętam nr telefonu. Na www.bieszczady.pl na stronie głównej jest baner pensjonatu.

Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Dzięki. Znalazłem. Pozdrawiam. opowiem

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)