No , no glosowało 51 osób co daje 2,02% użytkowników forum i być może nie mieszczą się on w Twoich 50% ? A może te 50% które nie wie wcale nie chce wiedzieć gdzie ten Sękowiec leży ?
A powiedz mi cóz takiego jest w Sękowcu że wszyscy winni wiedzieć gdzie on leży ?
Moim zdaniem nie ma tam nic szczególnego Doliny Krywego czy Tworylne można odwiedzić mieszkając np. w Terce czy Rajskim .na Otryt można wejść z Dwernika .
Kto nie wie jak chce to się dowie w końcu mapę chyba każdy z nas posiada .
No właśnie i być może właśnie dlatego Ustrzyki mają prawie 50% głosów .
A pewnie że może i może też sobie pomyśleć albo i nie i nie ma na to rady .
Ciekawe dlaczego przed każdym KIMB-em najwięcej mają do powiedzenia Ci co nie przyjeżdrzają . A kto ma przyjechać – przyjedzie – patrz KIMB III czy nawet IV .
Szkoda że szybciej nie obmyśliłeś tego wszystkiego .
Odnośnie a ) – od kiedy reguły zmienia się podczas gry ?
Podczas „ tworzenia” ankiety nikt nie podał takich propozycji .
Podane propozycję zostały zaakceptowane – brak sprzeciwu to akceptacja .
Odnośnie b) zaraz rejestruje mojego męża bo choć nie jest członkiem forum
( nie ma takiej potrzeby ) jednak był już na paru KIMB-ach choć wcale go ze sobą nie zabierałam , ot przyjechaliśmy razem . Myślę że jednak ma prawo zdecydować gdzie chciałby jechać
Odnośnie c) Na dziś to ja mam realne możliwości i chęci w 100% a co będzie za trzy miesiące to wie tylko Pan Bóg
No fakt nie proponujesz powtórki bo to by już jawne nadużycie było . Zamiennie proponujesz wywrócenie sondy do góry nogami . Ciekawe dlaczego ?- Nasuwa mi się tylko jedna myśl – Sękowiec przegrywa . S.B masz samochód w końcu do Ustrzyk nie tak daleko .
Nie podoba mi się Twoja propozycja jest tendencyjna Jeśli napisałeś to wszystko mając czyste intencje to wybacz za moje insynuacje .
Ustanowionych regał nie zmienia się podczas gry tak samo jak prawo nie działa wstecz .
Wszystko o czym piszesz powinno zostać omówione podczas KIMB-u i być może Twoje propozycje zostaną wprowadzone w życie w przyszłości .
Póki co jest jak jest i moim zdaniem powinno tak zostać .
2,02% głosujących w stosunku do 100% użytkowników nie świadczy chyba o fałszowaniu ankiety ?
p.s
Ustanowienie żelaznych zasad powinno być pierwszym punktem tegorocznego KIMB
p.s 2
W międzyczasie – podczas trwania ankiety pojawiła się propozycja organizacji KIMB
w Latarni Wagabundy . Bardzo mi się ten pomysł spodobał – pełne zaplecze gastronomiczne , sanitarne , mieszkaniowe , możliwość zorganizowania biesiady z kapelą i pieczonym prosiakiem , kupa atrakcji dodatkowych , możliwość organizacji czasu podczas niepogody ,
umiarkowane ceny . Proponuje więc idąc tokiem postępowania S.B anulować obecną sonde i dać nową z uwzględnieniem Woli
p.s 3
Do S.B
"Sekowiec przegrywa - a Ty jezdzisz tylko do Sekowca"
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem
Zakładki