Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Do Joorga i nie tylko. II tura wyborów miejsca VI KIMB

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Domyślnie Odp: Do Joorga i nie tylko. II tura wyborów miejsca VI KIMB

Cytat Zamieszczone przez iza Zobacz posta
    Ach Derciku ja wiem że dla Ciebie ta Dolina Sanu ............ , [...]
    p.s - a ja nie chce na Tarnice to było trzy lata temu , wleżmy na Rawki
    No dla mnie to szczególne miejsce. Kiedyś może znajdę czas, żeby wysnuć kilka wspomnień z dawnych lat ....to kiedyś. A teraz przed nami niechże będą Rawki:) Z UG to miła wyprawka i na rozkręcenie się dobra:) Chcę, żeby nasze myśli pobiegły już w przyszłość, o swoim żalu z powodu Sękowca wspominam ostatni raz:) Bardzo lubię schodzić z Rawek Działem ku Wetlinie. Tamte miejsca to dla mnie też wspomnienia...ostatnie sprzed dwóch lat, gdy szliśmy tamtędy z Hanką, Peterem i ich wspaniałymi przyjaciółmi w straszny upał. Ja już się cieszę, że pójdziemy tam znów całą kompanią, bo chyba pójdziemy?:) I przyznam się, że będzie to dla mnie nowość o tyle, że wiosną tamtędy nie chadzałem:)

Pozdrawiam Zabieszczadzonych
    Derty
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Bynajmniej nie proponuję zmiany reguł gry w trakcie jej trwania.
    A trzymając się tej „sportowej” terminologii moja sugestia raczej oznacza ingerencję sędziego czy obserwatora FIFA w sytuacji, gdy jedna z drużyn zaczyna sobie poczynać nie fair. Zaproponowałem przecież tylko obowiązkową II turę głosowania, czyli coś w rodzaju koniecznego przedłużenia meczu o kilka minut lub dogrywki.

A naszych „przepisów” nie zmieniam. Wyrażam jedynie pogląd, iż Joorg - konstruując ankietę - był przekonany, iż czyni to tylko dla osób osobiście zainteresowanych uczestnictwem w KIMB-ie. Joorg, mylę się ?
    To tzw. celowościowa wykładnia przepisów.

Do Lucyny. Napisałaś:
    „(...) Poza tym zaczyna mnie denerwować ciągłe powoływanie się na brak wiedzy u forumowiczów. Trochę pokory.”.

Gdyby napisał to ktoś inny, przeszedłbym nad tym do porządku i w ogóle nie zareagował.
    Ale zwróciła się w ten sposób do mnie osoba, która na Naszym Forum występuje w charakterze komercyjnym, o czym świadczy podpis pod każdym jej postem:
    przewodnik
    www.przewodnik.net.pl

To Ty zatem zachowaj więcej pokory i nie podlizuj się jednym, urażając innych. Dobrze wiesz, że napisałem prawdę. Wystarczy sobie wyobrazić tłumy w miejscowościach przy obwodnicy i pustki tam, gdzie jest problem z dojazdem samochodem. I wiesz także, że gdyby wszyscy znali tak Bieszczady jak kilkadziesiąt osób z Naszego Forum i drugie kilkadziesiąt spoza (oczywiście pomijając mieszkańców regionu i jego okolic), to Ty byłabyś bezrobotna. Wystarczy więc, że jesteś tu również komercyjnie (takie łączenie pożytecznego z przyjemnym), po cóż więc od razu skakać na innych ? Dla przeważającej większości uczestnictwo w Forum, Lucyno, to tylko hobby. My nie uprawiamy takiej jak Ty jawnej reklamy. Bo podanie linka do własnej strony www to przecież już nie krypto- lecz jawna reklama. Reklama przewodnika bieszczadzkiego na bieszczadzkim forum internetowym. Trzeba więcej ? Karteczkami z podobnymi napisami są pooblepiane przystanki autobusowe.

A co do lokalizacji VI KIMB, to tak znów do Sękowca nie jestem osobiście przywiązany. Wolę go naturalnie od Ustrzyk Grn. i innych miejscowości z tegorocznej ankiety. Ale gdyby to miało tylko i wyłącznie ode mnie zależeć , to zorganizowałbym go w "Ostoi" w Suchych Rzekach, Chacie Socjologa, Negrylowie lub in. podobnym uroczym miejscu.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Bynajmniej nie proponuję zmiany reguł gry w trakcie jej trwania.
    A trzymając się tej „sportowej” terminologii moja sugestia raczej oznacza ingerencję sędziego czy obserwatora FIFA w sytuacji, gdy jedna z drużyn zaczyna sobie poczynać nie fair. Zaproponowałem przecież tylko obowiązkową II turę głosowania, czyli coś w rodzaju koniecznego przedłużenia meczu o kilka minut lub dogrywki.
    Jasne zacznijmy mecz od nowa, bo sędziemu nie podoba się wynik .
    Przerwijmy przed końcem, bo sędzia założył że nie grają fair .
    Cieniutki porównanie , przedłużyć to możemy ankiete do końca marca .
    Z mojej strony to tyle i kończe te jałowe dyskusje .
    Posłuchajmy sobie telewizji też tam tak nawijają makaron na uszy
    ( zaoszczędzimy na wzroku )

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)