Zgadzam się z Tobą Andrzeju -- takie są prawa demokracji i myślę ,że trzeba się podporzątkować i uszanować wynik głosowania. Jednak na przyszłość musimy chyba wypracować inną formę co do ustalania miejsc spotkań ,niż takie głosowania.
ps. o ale ilu nowozalogowanych uczestników przybyło na forum w ostatnich "minutach" tego głosowania.
ps2.Andrzej ,a czy Słowackie "skrzynki " na Kremanaros doczekają do maja ??
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Najlepiej byłoby, aby to na KIMBie, a nie na forum, wybierać miejsce spotkania w następnym roku.
Admin może to sprawdzić.
My na pewno pójdziemy na Rabią Skałę. Mam nadzieję, że będziemy pierwsi. O innych skrzynkach na razie nie rozmawialiśmy. Ja dopiero od piątku wiem, że mam urlop w maju.
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Już Ci odpowiadam.
Rozpocząłem ten wątek tematyczny dn. 31.01.br. o godz. 9:16 i wówczas wszystkich użytkowników forum (piszę tak, choć jest to niegramatyczne) było 2464 osoby.
Przed chwilą, gdy wszedłem na forum, analogiczna liczba wynosi już 2478.
Czyli przybyło 14 nowych osób.
Ale czy one coś napisały na forum ? Czy są jakieś nowe posty od tych 14 osób, które formalnie dołączyły do naszego grona od dn. 31 stycznia ?
Reasumując - wnoszę o powtórzenie głosowania, tym razem w trybie jawnym.
Jako powód podaję ww. manipulację. 14 osób to przecież, zważywszy liczbę głosujących, to dość dużo. Z dużo bardziej błahego powodu warszawiacy będą wybierać nowego prezydenta miasta.![]()
I jeszcze proponuję, aby nie miała prawa głosu taka osoba, która stanie się użytkownikiem Naszego Forum już po rozpoczęciu głosowania.
Czasu do VI KIMB mamy jeszcze dość dużo.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)