Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Chatka puchatka

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Domyślnie Odp: Chatka puchatka

Wiesz ja bym się wstydził nawet powiedzieć takie coś "że was opiszemy" żałosne.
    Rozumie że jak idziesz sam z plecakiem to jesteś spoko gość ale jak już z kobitkami to zachowanie jak by się miało pierwszą literkę "W" na tablicy rejestracyjnej. Myślałem wcześniej że faktycznie Lutek może miał zły dzień ale po przeczytaniu tego zaczynam dochodzić do wniosku że pewnie swoim zachowaniem spowodowaliście że was olał.
    Na drzwiach do świetlicy wisi kartka że jest ona dla turystów nocujących w schronisku.
    I nie myl schroniska górskiego z pensjonatem i nie myśl, że cię będą po nogach całować bo przyniosłeś parę złotych. Panują tam pewne zasady i regulaminy i w każdym mi znanym za cwaniakami nie przepadają
    I co ulżyło ci że się tu pożaliłeś ? To łatwe Lutek nie ma netu więc riposty od źródła nie będzie. A ty kobitkom pewnie postem zaimponowałeś
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Bieszczadnik Awatar manio
    Na forum od
    05.2004

Strunus "w chatce "panują określone zasady.Co najmniej nadużyciem jest pisanie że Cię do schroniska nikt nie wpuścił, bo w nim byłeś.Powiedz mi w którym regulaminie jest napisane że po wejściu do schroniska masz być wpuszczony na pokoje..???Byłeś na sali ogólnie dostępnej miałeś dach nad głową byłeś osłonięty od wiatru, z możliwością napicia się herbaty .Zanocuj tam kilka razy porozmawiaj z Goprowcami , Lutkiem i sam się przekonasz że owe zasady zostały słusznie wprowadzone.

sturnus
    Guest

Pytanie do moderatora(ów)... co się stało z moim postem? napisałem go wczoraj a tu nic...

pozdrawiam

[Moderator]: Nic się nie stało z Twoim postem, być może zapomniałeś wysłać / zatwierdzić. Żaden takim post nie figuruje ani jako oczekujący ani nie został skasowany. Ponadto gdyby był skasowany automatycznie pojawiłaby się adnotacja na ten temat.
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 18-01-2009 o 18:07

Bieszczadnik Awatar Malenki_Aniolek
    Na forum od
    03.2005
    Rodem z
    Pabianice

Byłam w Chatce 2 lata temu. Wchodziliśmy od Suchych Rzek. Cała droga w chmurach i deszczu, ogólne mleko (co tam że na zachód i wschód słońca przyszliśmy). Byliśmy przemoknięci i zmarznięci. Zostaliśmy tam przyjęci przesympatycznie :) Ogrzaliśmy się, dostaliśmy garnek wrzątku, spaliśmy po 2 osoby na jednym łóżku (była nas chyba 6) bo akurat zabrakło ale jaka to odmiana spać na łóżku po 2 tygodniach spania w namiocie :) Co prawda rano z okna zobaczyliśmy również mleko ale chwile tam spędzone były jednymi z piękniejszych jakie spędziłam w Bieszczadach :)

Bieszczadnik Awatar yanuszka
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    stamtąd

piękne fotki buba..

mi się ta inwersja marzy i marzy wciąż, ale niestety odległość sprawia, że nie mogę być tu wtedy co i ona..

a szkoda..
    życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
    gg 5450026

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)