Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ogrzewacze.

Mieszany widok

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie Odp: Ogrzewacze.

http://www.e-horyzont.pl/site/?p=produkty&prodid=2066
    te większe kupione były w sklepie dla ohotnikow i rybołowow, w Kaliningradzie, kilkanaście rubli w latach 70.
    Nigdy potem ich nie widziałem, raz może na allegro taki kampingowy był, jeszcze po NRD. Te małe "rękawiczkowe" też się sprawdzają. Powieszony w woreczku pod koszulą grzeje fest. Dwa podsuszą przez noc buty. Na kilkudniowej wędrówce zimą w kopnym śniegu i zamieci zużyłem ok 200 ml benzyny, w tym część na rozpałkę ogniska.
    Węglowych nie testowałem. Ostatnio mniej eksperymentuję zimą. Urlop na to nie pozwala.
    Długi

Bieszczadnik Awatar Trauma
    Na forum od
    01.2007
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Ogrzewacze.

Cytat Zamieszczone przez długi Zobacz posta
    http://www.e-horyzont.pl/site/?p=produkty&prodid=2066
    te większe kupione były w sklepie dla ohotnikow i rybołowow, w Kaliningradzie, kilkanaście rubli w latach 70.
    Nigdy potem ich nie widziałem, raz może na allegro taki kampingowy był, jeszcze po NRD. Te małe "rękawiczkowe" też się sprawdzają. Powieszony w woreczku pod koszulą grzeje fest.
    Link chyba nie dotyczy tych co opisujesz (na benzynę) tylko właśnie tych na wkład węglowych. Nie można ich wkładać do namiotu,śpiworu,pod kołdrę zatem odpadają. Mnie interesują właśnie te, które Ty posiadasz bądź posiadałeś:)
    Na allegro widziałam żelowe w kształcie serduszek i takich innych. Mniejsza o kształt, ważne by grzały.Zastanawiam się teraz czy kupić czy nie. Tych na benzyne obawiam się, że już nigdzie nie dostanę...
    "Noc ci stworzyłem najciemniejszą
    byś mogła być bielsza od czerni"

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów