Ciekawe czy w tym roku sie zbierze grupka do paintbola.... :)
Ciekawe czy w tym roku sie zbierze grupka do paintbola.... :)
Twój pomysł bardzo mi się podoba. Na KIMBie będzie obecny największy poszukiwacz geocache'y w Polsce:
http://opencaching.pl/viewprofile.php?userid=34
Zapowiada się więc dobra zabawa.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Problem dotyczy całej domeny opencaching.pl a nie tylko strony ze statystyką Wojtka. Wyświetla się na chwilę taki tekst:
Obsługę techniczną domeny opencaching.pl zapewnia home.pl - największy w Polsce rejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwiązań hostingowych.
To samo ma geocache.pl
Już działa.
:)
Według Jasiołka to by mógł być jakiś fant, jak w geokaszy, a według mnie poszukiwanie wykonywano by grupami po min. 2 osoby posługując się namiarami na mapie i kompasem:D Ten sprzęt można skołować łatwo, a GPS nie każdy ma:)
No ale to do obgadania jeszcze...
Prace trwają...
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Spox, muszę to zeskanować i nanieść na skany proponowane przebiegi. Możemy wspólnie ustalić, gdzie damy pkty z 'niespodziankami', gdzie będzie pkt zlotu gwiaździstego itd. Oprzyrządowanie tego za pomocą GPS można by zrobić. Powiem, że mamy w robo GPSy, a ja jeszcze w zasadzie nie próbowałem się z tym poruszać w górach:) Może inni też by byli zainteresowani iść na przyrządy klasyczne i na GPS? Zabawa fajna i można zajrzeć do zapomnianych kątów bieszczadzkich, które zwykle się omija, bo szlakiem łatwiej i bezpieczniej:) Szczególnie mocno namawiam na udział w tym osoby, które właśnie rzadko lub wcale snują się po jarcach i krzolach - zabawa jest fajna choć trochę bardziej męcząca. Ale oczywiście stare wygi przełajowe widziane są równie mile:)
Pozdrawiam Zabieszczadzonych,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Z tym może być ciężko. Czy są ochotnicy?
Wydaję mi się, że nikt nie zajmuje się ogólną koordynacją i wszystko jest robione na żywioł. Ja na KIMBie byłem tylko w zeszłym roku i tam nie było żadnego organizatora. Może w tym roku będzie inaczej. To chyba Jacek będzie tym organizatorem jako gospodarz. Myślę, że grupa osób, która przyjeżdża regularnie do Zajazdu, w tym mu pomoże.
Pozwoliłem sobie przenieść dyskusję na temat organizacji do wątku "III tura".
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki