Nawet ja, która śledzi ten wątek pod względem kabaretowym wiem, że macie piec barana.
A tak na marginesie panowie Piotrze i Długi, gdzie te pyszne pierogi podają? Kombinuję już od wczoraj i nic nie wymyśliłam. Będę wdzięczna za namiary.
Nawet ja, która śledzi ten wątek pod względem kabaretowym wiem, że macie piec barana.
A tak na marginesie panowie Piotrze i Długi, gdzie te pyszne pierogi podają? Kombinuję już od wczoraj i nic nie wymyśliłam. Będę wdzięczna za namiary.
Dziękuję. Przy najbliższej okazji skosztuję. Mam prośbę, na stronce nie ma nr tel. Czy istnieje możliwość kontaktu telefonicznego z tym gospodarstwem? Obawiam się, że gdybym zwaliła się z grupą na pierogi to musielibyśmy czekać kilka godzin.
Długi, Piotrze, Lucyno! Ja słyszałem i to nie od byle kogo. A od samego Honorowego Prezydenta Forum, szanownego SB, że najlepsze pierogi są tylko w Dwerniku w "Piekiełku". To jak to jest, w Dwerniku, czy w Prełukach?![]()
Ostatnio edytowane przez DUCHPRZESZŁOŚCI ; 28-03-2007 o 01:20
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
No to mamy problem. W ub roku były w barze Ryś w Lutowiskach. To już przeszłość. Przepyszne pierogi w tym roku jadłam w Wilczej Jamie w Mucznem. Tam trzeba jednak uważać, jak robi pani Pawlak są przepyszne, jak któraś z jej pomocnic to prawie takie jak moje. Zróbmy ankietę.![]()
eeeee Jacek?![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahaaha zartuje
WSZYSTKO; ))))jedzonko bardzo dobre!!!nie wiem jak np. żaba- ale Hero mowil ze dobra byla tylko nie rozumiem czemu meczyl 1 malutka zabke pol godziny?ale zjadl i zyje hahaha
mi tam chyba najbardziej to ten oscypek smakuje ; )))ale wszystko jest smaczne
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki