Czy będzie plakat? Jak ze znaczkami? Potrzebuję sugestii, motta, do projektu etykietki piwa.
Pozdrawiam
Długi
Czy będzie plakat? Jak ze znaczkami? Potrzebuję sugestii, motta, do projektu etykietki piwa.
Pozdrawiam
Długi
Spróbuję napisać do MarkaM na forum, o logo KIMBu, bo to on co roku jest twórcą tego dzieła. Jeśli ktoś ma do niego kontakt bezpośredniejszy, to napiszcie proszę.
Pozdrawiam
J.
www.zak.lodz.pl poniedziałek po 22:00 audycja "Za Szybą"
pozdroowka
marekm
Ostatnio edytowane przez andrzej627 ; 15-03-2007 o 23:33
To ja mam info-zagadkę, która może przy okazji zweryfikować plany niektórych uczestników co do dnia 19 maja w godzinach przedkimbowych, znaczy nie wieczorem.
W kwietniu przypada pewna bardzo okrągła rocznica. Szykują się jej huczne obchody (włodarze, leśnicy, głazy, tablice, etc.), które z różnych przyczyn obiektywnych zaplanowano na 19 maja. Kulminacja w południe a przemówienia i impreza kończąca pod barem u Bożenki w Duszatynie. Szczegóły zapodamy wkrótce na komancza.info, bo jeszcze czas. Jaka to rocznica będzie obchodzona?
Ja w naszych planach zanotowałem:
Sobota 19/5/2007 - KIMB
w dzień "chaszczowanie w jarcach na bezdrożach w celu węszenia za fantami (z GPS, kompasem itd)" organizowane przez Derty'ego, w oczekiwaniu na szczegóły i potwierdzenie terminu
wieczorem KIMB - spotkanie główne w Zajeździe Pod Caryńską
Jak widać, harmonogram na 19 maja zapowiada się bardzo napięty.
Czy ktoś to będzie koordynował?
Impreza/obchody o których pisze, to jak najbardziej skoordynowana akcja, z komitetem organizacyjnym, etc. Może być alternatywą dla tych, którzy mają na ten dzień jeszcze niesprecyzowane plany. Koordynowane z KIMB to na pewno nie będzie, skończy się natomiast zanim KIMB się zacznie, więc jeśli ktoś będzie chciał być tu i tu, to zdąży.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)