Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
Jako osoba niegdyś żywo zainteresowana wolnością słowa na tym forum powiem: Piotrze czyń swą powinność.
Z góry stanowczo protestuje przeciwko robieniu ze mnie największej cholery na tym forum Przypominam że jest tu 6 moderatorów, w tym 4 aktywnych, w tym 1 Admin.

Klopsik: czytaj regulamin i nie nerwuj się, tylko go w miare przestrzegaj. Nie widziałem żeby ktoś Ci wyciął jakiegoś sensownego posta, a widziałem takie typu: "haha dalej zamierzam się dobrze bawić", albo "przyjmuje tez zlecenia na 16tki", które ani nie były praktyczne dla Bieszczadów ani nie stanowiły dyskusji o nich. Co do postów innych - jakiś przykład może? Czy tylko tak napisałeś dla podkreślenia? :D
Co do - jak to nazywasz - kastracji posta w porozumieniu z osobami zainteresowanymi: z tego co widze wszystkie Twoje nawet najbardziej kontrowersyjne posty są na swoim miejscu i nikt ich nie ruszał, brakuje kilku bezsensownych wstawek (przykład wyżej), rób je na OT to też nikt Ci ich nie ruszy. Sorry - ale ja ani nie mam czasu, ani nie zamierzam się konsultować i przekomarzać z autorem, czy post jest jeszcze ok czy już nie, czy można go usunąć/przenieść, czy nie. Wszystkie powody decyzji są w regulaminie, a jeśli Admin kiedyś uzna za stosowne zmienić formułę informowania o takich czynnościach, to pierwszy się o tym dowiesz