Dolało w okolicach Olszanicy, Paszowej i Wańkowej. Jutro zapodam jakieś fotki....
Dolało w okolicach Olszanicy, Paszowej i Wańkowej. Jutro zapodam jakieś fotki....
Marcin
Droga z Olszanicy w stronę Wańkowej - środa 24-06-2009
Marcin
Ktoś może wie jak jest teraz w Teleśnicy? Jak drogi dojazdowe ? W poniedziałek mam tam jechać i zasatanawiam się czy nie będzie problemów z dojazdem i pobytem tam. Proszę dajcie znać bo wybieram się w podróż z dzieciakami i to ważne.
Witam.Jutro skoro świt wybieramy sie z żoną do Lutowisk. Dzisiaj rano podawali w tv że kilka wiosek na podkarpaciu jest podtopionych.Czy można bezpiecznie dojechać??. Jadę z Łodzi na Sanok i dalej na UG.Pozdrawiam
Dojedziecie, jak będziecie słuchac TiVi to będziecie zimą w sandałach chodzić. w zeszłym roku pismaki zrobili taką straszną powódź z rozlewiska sanu ze ludzie odwoływali urlopy w Bieszczadach...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Wczoraj podlało w okolicach Gruszki...
A dziś burza wraca z drugiej strony.
Marcin
Kilka zdjęć ze środy jeszcze - okolice Olszanicy i Paszowej:
Marcin
A ja byłam w Bieszczadach 3 dni - od piątku do dziś i było po prostu przepięknie.
Burza była tylko w piątek ok 19 ale szybko minęła.
Rejs statkiem po zalewie Solińskim - w sobotę ok 16 przy przepięknej pogodzie.
Za to dziś już za Chrzanowem na A4 ok godz. 20 dorwało nas istne oberwanie chmury.
Pozdrowienia
Basia
P.S.
Muszę pojechać w Bieszczady w październikuteraz niestety patrzyłam na góry tylko z dołu.
Witam jaka pogoda jest dzisiaj nad Soliną??? Proszę o szybka odpowiedź. Z góry dziękuje
Poranek był upalny, ok 14:00 padało ale już się przetarło i powinno się tak utrzymać do końca dnia:)
Dla nowicjusza na forum jak nie wiadomo od czego zacząć to najlepiej o pogodzie:)
www.przewodnik-beskidzki.za.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)