Nic dodać nic ująć. Wypada tylko pojechać. Znam te trasy fantastyczne. Warto też przekroczyć granice w Leluchowie. Cudowny krajobraz po polskiej stronie.
Nic dodać nic ująć. Wypada tylko pojechać. Znam te trasy fantastyczne. Warto też przekroczyć granice w Leluchowie. Cudowny krajobraz po polskiej stronie.
to przejscie w leluchowie juz otwarte?? ja tam bylam w 2003 i wygladalo jak lekko przerwana budowa, smieszne wrazenie taaaka wielka nowa droga i zupelnie pusta- lezelismy sobie w slonku na asfalcie rozmyslajac jak dlugo jeszcze bedzie tam taka cisza..tylko jakis kogut pial z oddali a kumpel donosil piwo :D
ale tak najbardziej to mi sie podobala stacja w leluchowie- tylko jeden wagon miescil sie na peronie, z kolejnych sie juz wysiadalo w geste krzaki! :D
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Witam chciałem zapytać czy słyszeliście o domku w bieszczadach na , który można się wybrać. Jest on podobno darmowy jedyny warunek jaki jest by z niegu korzystać to pozostawić pożądek po sobie . jest on gdzieś w górach oddalony o kilkanaście km. od cywilizacji. Jeśli Wam coś wiadomo o tym dajcie jakieś namiary. Z góry dziękuje =]
bertrand236 poprawiles mi humor swoja odpowiedzią :D bede ja bardzo długo pamiętał :D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)