Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: W Bieszczady ciekawą okolicą

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: W Bieszczady ciekawą okolicą

Nic dodać nic ująć. Wypada tylko pojechać. Znam te trasy fantastyczne. Warto też przekroczyć granice w Leluchowie. Cudowny krajobraz po polskiej stronie.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

to przejscie w leluchowie juz otwarte?? ja tam bylam w 2003 i wygladalo jak lekko przerwana budowa, smieszne wrazenie taaaka wielka nowa droga i zupelnie pusta- lezelismy sobie w slonku na asfalcie rozmyslajac jak dlugo jeszcze bedzie tam taka cisza..tylko jakis kogut pial z oddali a kumpel donosil piwo :D
    ale tak najbardziej to mi sie podobala stacja w leluchowie- tylko jeden wagon miescil sie na peronie, z kolejnych sie juz wysiadalo w geste krzaki! :D
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

herkin
    Guest

Witam chciałem zapytać czy słyszeliście o domku w bieszczadach na , który można się wybrać. Jest on podobno darmowy jedyny warunek jaki jest by z niegu korzystać to pozostawić pożądek po sobie . jest on gdzieś w górach oddalony o kilkanaście km. od cywilizacji. Jeśli Wam coś wiadomo o tym dajcie jakieś namiary. Z góry dziękuje =]

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez herkin Zobacz posta
    Witam chciałem zapytać czy słyszeliście o domku w bieszczadach na , który można się wybrać. Jest on podobno darmowy jedyny warunek jaki jest by z niegu korzystać to pozostawić pożądek po sobie . jest on gdzieś w górach oddalony o kilkanaście km. od cywilizacji. Jeśli Wam coś wiadomo o tym dajcie jakieś namiary. Z góry dziękuje =]
    Widzisz, z tymi domkami jest tak, jak ze szczęściem. Albo je masz i znajdziesz, albo nie masz i nie znajdziesz.
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar shrek
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Białystok

bertrand236 poprawiles mi humor swoja odpowiedzią :D bede ja bardzo długo pamiętał :D

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)