Dzieki wszystkim za wszelkie uwagi i wskazowki.
Jezdzic lubie - nie zaprzeczam mu. Auta uyzwma na codzien wiec nie naleze do tych co urwie badz ukreci pol auta i ma radoche.
Dzieci jak na razie dosc male, wiec one tylko pobeda na swiezym powietrzu.
Co do brodow to tez nie jestem zapalencem takim zeby jechac w wodzie po dach, bo nie bede nigdy ryzykowal wiozac moje maluchy.
Spieszyl sie tez nie bede ile zobacze tyle zobacze jak mi sie spodoba to przyjade jeszcze raz.
Pulapki widze wg jednych swietna rzecz - tylko z drugiej strony bardzo niebezpieczna, i mowienie ze dobrze mu tak bo tu nie wolno bylo wjezdzac to torche myslenie Kalego. Owszem nie wolno, ale zyjemy w cywilizowanym kraju - jak jeden los z drugim dostanie mandat po 5 czy 10tys to nie wjedzie gwarantuje. A jak dostanie 50zl no to sami sobie odpowiedzcie.
Sa ludzie ktorzy po prostu jezdza dla przyje,mnosci zeby cos zobaczyc, droga gminna lepsza czy gorsza, ale bez cisnienia i siania zniszczen, a sa tez "cisnieniowcy" ktorzy upalaja gdzie popadnie bez wzgledu na wszystko. I z nimi nawet srodowisko ludzi ktorzy jezdza czy rekreacyjnie czy sportowo nie chce miec nic wspolnego.
Opinia sie ciagnie potem i zadnemu z nas nie jest to na reke.
Stad moje pytanie o miejsca ogolnie dostepne, gdyz chce sie wybrac indywqidualnie. Inna opcja to wyjazd zorganizowany jest wiele imprez terenowy i pokrewnych gdzie zalatwia sie wszystko legalnie, zglasza przejazd, czy wjazd do lasu, uzyskuje sie zgody itp. wszystko ma wtedy rece i nogi. Choc i tu sie zdarza ze jedne czy drugi chlop chce przy okazji zarobic. Sam sie spotkalem kiedy jechalem po szlaku na ktory mialem zezwolenie ze wyszedl chlop i steiwrdzil ze na polnej drodze sobie cos posadzil, a my przejechalismy ta droga. Zaczal straszyc policja itp, po czym jak chcielismy mu dac nasz tel zeby zadzwonil to sie mocno zdziwil, a potem juz zupelnie w innym tonie stwierzdil ze moze w takim razie zaplacimy po 20zl od auta i mozemy jezdzic do woli.
Wszystko ma dwie strony. Jeszcze raz dzieki wszystkim, poszpetram w necie popatrze w te miejsca o ktorych piszecie i postaram sie ulozyc jakas turystyczna trase do zaliczenia w weekend :)

Odpowiedz z cytatem