Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: W Bieszczady samochodem

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: W Bieszczady samochodem

Nie będe kłócić się. Nie wiem, czy autokary stanowią problem. Raz zdażyło mi się złamać zakaz i było to w Lesku. Kochany kolega wedział, że tak postąpię, więc zadzwonił na policję. Mandat zapłaciłam ja, kierowca dostał punkty karne. Po raz drugi tak bym postąpiła, bo to były dzieci niepełnosprawne ruchowo. Chciałam im pokazać synagogę. Taki kaprys który nieźle mnie kosztował. Nie podjeżdżam w niedozwolone miejsca autokarem. Fakt, wykorzystuję drogi w taki sposób aby pokazać moim gościom jak najwięcej. Zwróc uwagę na jedno. Bieszczady utrzymują się z turystyki. Gdyby nie takie osoby jak m.in. ja ruch turystyczny byłby znacznie mniejszy. Poza tym idąc tym torem rozumowania powinieneś mi nie pozwolić reklamowac się na swoim serwisie. Doskonale wiesz, że najwięcej wejść z baneru jest z www.twojebieszczady.pl
    Leśnicy wiedzą co robią.

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Nie podjeżdżam w niedozwolone miejsca autokarem. Fakt, wykorzystuję drogi w taki sposób aby pokazać moim gościom jak najwięcej. Zwróc uwagę na jedno. Bieszczady utrzymują się z turystyki. Gdyby nie takie osoby jak m.in. ja ruch turystyczny byłby znacznie mniejszy. Poza tym idąc tym torem rozumowania
    Nie chodzi o łamanie zakazów, tylko o normalną eksploatację dróg. Skoro sama to robisz i co oczywiste jest to potrzebne Bieszczadom, bo utrzymują się z turystyki, to nie mów innym że mają nie jeździć po legalnych drogach, ani nie zniechęcaj ich do tego (fakt, jadą indywidualnie, Bieszczady, mniej zarobią...). Więc jak już jesteśmy przy toku rozumowania, to jest on właśnie taki. I tylko taki. Człowiek, który chce pojechać w Bieszczady swoim samochodem, ma do tego takie samo prawo, jak wycieczka autokarowa z budżetem 50tys i to że zapłacą 50tys. nie czyni ich ani o jotę lepszymi.
    Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    powinieneś mi nie pozwolić reklamowac się na swoim serwisie.
    Zaraz, jak to było z tym lwem?... Bo...
    EOT.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

lucyna
    Guest

Zaraz, jak to było z tym lwem?... Bo...
    EOT.[/quote]
    ;-) Z logicznymi argumentami trudno polemizować. Pa

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)