znaczyc przesieka lesna??
znaczyc przesieka lesna??
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
a może? " = = = = = Droga gruntowa utrzymana w budowie"(tylko zastanawia mnie dlaczego są takie proste "od linijki")
W czwartek idę na ogólne spotkanie z dr W Krukarem to zapytam ... u "żródła" co to dokładnie znaczy , jak macie więcej pytań co do map to piszcie , w miarę mozliwiości zapytam i przekażę odp.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Hej:)
Wg mojej skromnej wiedzy to oznacza drogę projektowaną do budowy lub w trakcie budowy. ale często jest to już w terenie jakaś marna gruntówka wyjeżdżona przez wozy konne. Przesieki na 60-tkach, to chyba nie ta skala?
Przesieka to w rzeczywistości fragment podziału powierzchniowego lasu. Na tej skali mapy oznaczanego chyba pojedynczą przerywaną linią...
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki