czy w knajpie siekierezada mozna kupic knajpowa koszulke??? np. w wetlinskie "bazie..." byly takowe kiedys. Bo znam osobe ktorej by bardzo zalezalo na takiej koszulce :)
czy w knajpie siekierezada mozna kupic knajpowa koszulke??? np. w wetlinskie "bazie..." byly takowe kiedys. Bo znam osobe ktorej by bardzo zalezalo na takiej koszulce :)
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Przyznam,ze w Siekierezadzie nie widziałem żadnych koszulek ale myślę,że jest tylko kwestią czasu jak się pojawią.A w Mgiełce cały czas bez problemu można kupic fajne koszulki.Trzeba tylko tam się pojawic;-).
prawdopodobnie będzie można kupić..... tylko co lepiej? Koszulkę czy kolejne piwko? No i co będzie na tej koszulce? hmmmm ktoś to widział? ktos powie? Kufel piwa? Siekiera drzewniana? obraz jakiś? Rysie? Może sam Bodzio (to bym kupił)
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Na koszulce z Siekierezady będzie SZAFA.
Wojtek legionowo
A może jak mawiał Stachura,będzie mgła,znowu ta mgła.Tylko jak to zrobić?
Ojej,troche namieszałem,ale na usprawiedliwienie Siekierezada(nawet ta w Cisnej) zawsze kojarzy mi sie ze Stachurą i Jego "Zima lesnych ludzi",a jak Stachura to Janek Pradera a jak Janek Pradera to mgła i stad ta...mgłana koszulkach.
Ja to kurcze kupilbym chetnie taką bieliznę "siekierezadową". To musi być zajawka, jak wchodzisz do panny do pokoju, sciągasz pory, a tam bielizna w "siekiery" :))))) Panna w szoku ;-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki