To już jutro!!!!! Wyjeżdżam z Ostrowca o godz. 12.00 i bedę w Ustrzykach ok 18.00 (chyba) - autobus relacji Wawa-Ustrzyki Dln.![]()
![]()
![]()
To już jutro!!!!! Wyjeżdżam z Ostrowca o godz. 12.00 i bedę w Ustrzykach ok 18.00 (chyba) - autobus relacji Wawa-Ustrzyki Dln.![]()
![]()
![]()
[QUOTE=WojtekR;41483]To już jutro!!!!! QUOTE]
Wojtek, sprytnie wywinąłeś się z "obowiązków" związanych z Dniem Kobiet ;-)Tak poważnie, to jeszcze raz życzę powodzenia !
Pozdrawiam
Przemek
Poźno, nie wyrobię się czasowo aby Cię powitać. Zaproszenie aktualne. Trzymam kciuki.
No to Wojtku komu w drogę temu czas.Powodzenia.
WOJTKU POWODZENIA !!!
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Już wiem: wędrując samotnie, nie będę sam! Dzięki Wam...Na koniec nawet mi się "rymnęło"![]()
Będę do Was zaglądał...
Hej :)
Pozdrawiam i życzę Ci Wspaniałej Przygody:)
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Widziałem się dziś z Wojtkeim o godz. 16 na rzeszowskim dworcu PKS. Długo nie pogadaliśmy, ale był w dobrym humorze i dziekuje wszystkim za wsparcie.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)