Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: Kremenaros. Powtórka z rozrywki.

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Kremenaros. Powtórka z rozrywki.

Po zrobieniu tej fotki wlazłem do środka by zobaczyć smolarzy i drwali pijących piwo (oczywiście oczyma wyobraźni). W środku pusto i cisza jak makiem zasiał. Poutykałem trochę w środku szukając jakiegoś żywego ducha. Po chwili zjawił się miły pan pytając czego tu szukam. Pogadaliśmy trochę. Pan okazał się ślusarzem wymieniającym zamki w drzwiach wejściowych. I oto co mi powiedział: "Kazali mi zamki zmienić. Poprzednicy coś tam nawywijali i uciekli. Jutro będzie przekazanie kluczy nowym opiekunom. No i wreszcie nazwa zostanie zmieniona znowu na Pulpit i możliwe, że już w te wakacje. Bo w zasadzie panie komu do jasnej cholery ten Pulpit przeszkadzał do ku....wy jasnej". I tyle - myślę, że pan nie kłamał bo i po co. No chyba, żeby namieszać turyście w głowie - a niech se chłop myśli, że bedzie Pulpit, a go nie bedzie. Nie ma wyjścia tylko należy obserwować miejsce i wtedy przekonam się ja i Wy czy facet mówił prawdę i czy nazwa faktycznie zostanie zmieniona. Byłem tam dokładnie 9 sierpnia o godzinie 15.04.12 - hehe - tak z dokładnością. Pozdrawiam wszystkich

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

Domyślnie Odp: Kremenaros. Powtórka z rozrywki.

no to zobaczymy:} fakt faktem ostatnio był niemały harmider w Kremenarosie, ludzie zmieniali się tak szybko, że już nie nadążałam za tym kto teraz tam dowodzi oficjalnie. nawywijali nie poprzednicy formalni ale raczej nieformalni, trudno mi powiedzieć na jakich zasadach tam byli.
    "Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)