Mam pytanko, czy był ktoś ostatnio na Żebraku, a jeżeli tak to czy droga z Rabego do Mikowa jest przejezdna czy też leży tam śnieg i nie da się przejechać osobowym autem.
pozdrawiam
Mam pytanko, czy był ktoś ostatnio na Żebraku, a jeżeli tak to czy droga z Rabego do Mikowa jest przejezdna czy też leży tam śnieg i nie da się przejechać osobowym autem.
pozdrawiam
Pomijając warunki atmosferyczne, od Rabego można dojechać na Żebrak, a potem juz nigdzie, bo są znaki drogowe Zakaz Ruchu.
Pozdrawiam
bertrand236
śnieg leży i zalezy jaka ta osobówka:)
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
a gdzie najlepiej zanocowac w okolicach zebraka? kolo wiaty na samej przeleczy, w tej budce w drodze na wole michowa czy w tej w drodze na mikow?? zeby mi jakiego mandata nie wlepili jak tam namiot postawie i spac dali. Gdzie byscie polecili??
a z tymi znakami to chyba jakas zmiana?? kiedys chyba ta na wole michowa byla do jazdy?? i tylko ta na mikow zamknieta. Albo jakis znak zarósł a slonce zbyt w oczy swiecilo? ale fajna sprawa jakby byla zamknieta, moze nie beda nas w nocy niepokoic wyjace na podjazdach auta! :D
Ostatnio edytowane przez buba ; 28-02-2007 o 18:30
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Buba,Ty jesteś nie do zdarcia . Po drodze z Żebraka na Chryszczatą masz nieco splanowane okopy - buch w śnieg i spoczek. Ale co jak go nie będzie?
-> Buba
Masz elegancką bazę w Rabem,pusta,otwarta i z kominkiem
Pozdrav
wiem,ale spalam tam niedawno.. a jak zbyt czesto nocuje w jakims miejscu to ono mi sie nudzi... dlatego zamarzylo mi sie ktores z tych trzech miejsc - juz chyba z 7 lat tam nie bylam! a moglo sie zmienic, np. nie wiem jak stan wiaty z samej przeleczy, bo ktos mi wspominal ze dach sie jej zawalil :( ktos mi tez wspominal ze w budce w drodze na mikow zamieszkali drwale..
jak tu nie da rady albo bedzie nas za duzo to pojde na baze
no i moze lepiej zeby sniegu nie bylo- moj maskujacy namiot na sniegu bedzie sie dosc wybijal bo w zaroslach to dwa razy sama go znalezc nie moglam
Ostatnio edytowane przez buba ; 28-02-2007 o 20:29
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
Tak wyglądała wiata na przełęczy w listopadzie 06
Pozdrav
oj! ta wiata wyglada jakby zabalowala w siekierach nie chcialabym spac w niej w czasie silnego wiatru... a w lipcu 2000 przetrzymala taka burze ze hej!
nie masz aktualnego zdjecia tej budki ponizej??
chociaz opustoszala baza to moze byc tez klimatyczne :D
Ostatnio edytowane przez buba ; 28-02-2007 o 20:40
Browar, ta wiata na Zebraku jest od srodka zapisana [ja tu bylem, kocham Jolke, etc..]na wszystkich scianach przez stonkę i inne robale? i w dodatku pełna śmieci? bo cos po fotce mi sie ona kojazy, ze przechodzilem obok..
(chyba nach Milkow - [piekna wiocha] - dalej Smolnik - tu "baca" [mieszka przy drodze w zakopianskiej chacie. ma stado owiec] nas wpuścił do kościoła [pocerkiewny], dal stare/twarde_juz ciacho i spowrotem do chatki z cieknacym d.) -> 2003/2004
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki