Je jeszcze tak zapytam po co internet w kom w bieszczadach bo tego to wogole nie zrozumie :P
Je jeszcze tak zapytam po co internet w kom w bieszczadach bo tego to wogole nie zrozumie :P
bieszczadzkagaleria:
www.rudak-galeria.pl
zatloczone pociagi tego typu nadal jezdza! to wcale nie historia! wystarczy sie wybrac ze slaska w bieszczady w weekend majowy :) wszyscy stoja lub siedza na korytarzu jak sledzie a ja mam luksus w kibelku (slaby wech jest czasem dobrodziejstwema dwa lata temu to jechalismy w 6 osob w kibelku i gralismy na gitarze :D wspanialy rozspiewany kibelek! :D
a jesli chodzi o telefon to ja lubie miec kontakt z bliskimi ktorzy nie mogli ze mna pojechac, jadac na tydzien czy dwa zdaze sie stesknic za rodzicami czy chlopakiem.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
O widzę że wielu osobom wzieło się na wspominki jak to dawniej się jeżdziło w te nasze górki bez telefonów bez netu w kibelkach jako salonkach i gdzie te czasy no gdzie.
Dzisiaj jadąc w Bieszczady muszę mieć telefon służbowy a na dłuższy wyjazd również laptop cóż czasami się zdarza że połączenie jest za pośrednictwem operatorów Ukraińskich bądż Słowackich ale to już problem firmy.
Wojtek legionowo
Nie chodziło mi o to: po co internet w bieszczadach? Nie rozumiem i nie pojmuje po co jechać ponoć w te dzikie bieszczady i czytać coś z internetu!?! nawet jezeli są to inf o miejscach które zamierzam zwiedzić.Nie jestem przeciwnikiem internetu bo sam z niego korzystam dość często a wypady w biesy traktuje jako odskocznie od tego wszystkiego, praktycznie nie chodzę po szlakach jedynie tych mniej uczęszczanych, nie jestem odludkiem i nie alienuje sie od ludzi bo wieczorami lubie iść np do Siekierki kiedy jestem w poblizu poznać jakiś ciekawych ludzi wypić z nimi a rano chwycić mapę i ruszyć przed siebie. Widziałem tu na forum jakieś takie zdjęcie jak ktos siedział z laptopem w lesie na zwalonym drzewie, sory ale jest to dla mnie troche, lekko mówiąc DZIWNE I NIEPOJETE.
PS. Nie wiem czy moja komórka ma internet :/
bieszczadzkagaleria:
www.rudak-galeria.pl
Proszę odpowiedz mi na pytanie. Czy Bieszczady różnią się od innych regionów?
Po co internet? Choćby po to żeby poczytać coś o miejscach które planuje się odwiedzić następnego dnia. I nie mówię o tym żeby nosić z sobą laptopa, ale czemu nie skorzystać z komórki skoro i tak jest w kieszeni. Pozdrawiam.
Jak to po co?Do herbaty!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Tak ale to jest Twoje subiektywne odczucie. Ktoś kto korzysta z tej formy łączności ze światem ma jakieś swoje powody. Dostęp do internetu w górach dla mnie jest niezbędny.
Laptop jest trochę nieporęczny w górach. Korzystanie z niego jest niewygodne. Znacznie lepszym rozwiązaniem są komunikatory. Małe, poręczne, istnieje możliwość komunikacji internetowej.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)