Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 67

Wątek: Choceń

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Chocen

Tak, zawsze chodzi o pieniądze. Niedlugo z pieniędzy unijnnych na turystykę zostanie przeznaczonych miliard euro dla polskiej turystyki. Pozyskiwanych poprzez projekty społeczne i stricto biznesowe. Te wszystkie szkolenia zarówno w projekcie realizowanym przez PROT turystyka wspólna sprawa jak i przez Podkarpacką Akademię Przedsiębiorczości-ruszamy z drugim projektem wschód biznesu, Fundację Bieszczadzką są przygotowanim do tego. Mam nadzieję, że część tych pieniędzy trafi w Bieszczady.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

->Lucyna
    No cóż,co do 321 to żałuję trochę że zapodałem link,ale z drugiej strony przejęłaś pałeczkę,mnie się już nie chce ich czytać ;-)
    Pozdrav

lucyna
    Guest

Wróciłam z gór, wędrowaliśmy, a raczej chaszczowaliśmy w poszukiwaniu śladów żubrów. Jest ich pełno. Choceń i okolice są przemalownicze, wróciłam zauroczona. Polecam. Rozmawialiśmy o tym projekcie właścicielki tej ziemi. Moim zdaniem bardzo dobry. Nie chce budować wioski skansenowej ale ekomuzeum.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Pozdrav

lucyna
    Guest

I o to chodziło. Warto tam pojechać, szczególnie jesienią. Grzybodajna okolica, a i na jakiegoś misia co obżarł się muchomorów można trafić.

Administrator Awatar leszczu
    Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Lesko, Poland

Kilka foteczek z tamtych rejonów :))
    Wiosenka 2007
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska

lucyna
    Guest

Dziękuję za fotograficzną relację. Mogę prosić o więcej zdjęć z wędrówki śladami żubrzych kup.

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

W tym roku w Nadleśnictwie Baligród obudowaliśmy studnie, żeby nic i nikt do nich nie wpadał. Pewnie po świętach uda się zamontować tablice w tym jedną z mapą Chocenia, tak, żeby każdy mógł połazić i poszukać pozostałości domów, piwnic itp. Złom z cerkwiska i nie tylko zabraliśmy, bo zaczęli rozkradać. W tamtym roku uprzatnęliśmy trochę teren i odsłoniliśmy stare drzewa owocowe. Kto ostatnio był to wie jak to wygląda. Kilka fotek i krótki opis dałem na stronie nadleśnictwa:

http://www.krosno.lasy.gov.pl/strony/1/i/1030.php
    Marcin

lucyna
    Guest

Mam pytanie odnośnie terenów należących do Waszego Nadleśnictwa. Czy już jest odnowiony szlak edukacji leśnej?

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

Chodzi o ten biegnacy przez szkółki? Nie słyszałem, żeby ostatnio coś tam było odnawiane.
    Marcin

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów