Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: NIEMCZUKÓWKA Smerek

judkajudka
    Guest

Domyślnie NIEMCZUKÓWKA Smerek

A co powiecie na temat Niemczykówki, wstępnie zarezerwowałam tam pokój...

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: NIEMCZUKÓWKA Smerek

Nikt nie odpowiada więc postaram sie udzielić jakiejś informacji. Nigdy nie wspólpracowałam z Nieczukówką, nie słyszałam żadnych opinii na jej temat. Cóż więc mogę powiedzieć skoro byłam tam tylko raz. Podoba mi się jej wnętrze, czyściutkie, ładnie urządzone, wyższa klasa turystyczna. Sam Smerek polecam, znakomite miejsce wypadowe zarówo w góry jak i przepiękne okoliczne doliny. W pobliskim ośrodku ogólnodostępny basen. W lecie na terenie ośrodka działa stadnina.
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 27-03-2007 o 15:58

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z
    Warszawa, Ustrzyki Górne, Wetlina

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Nikt nie odpowiada więc postaram sie udzielić jakiejś informacji. Nigdy nie wspólpracowałam z Nieczukówką, nie słyszałam żadnych opinii na jej temat. ........ W lecie na terenie ośrodka działa stadnina.
    Lucynko
    U Niemczuków nigdy nie było stadniny. Była sezonowa powyżej, na tak zwanej "Widecie" - czy będzie w tym roku ?
    Na pewno konie są zawsze i całorocznie u "Francuza" w sąsiednich Strzebowiskach - jazdy, wycieczki i te słynne "napady" na kolejkę bieszczadzką.
    Pozdrawiam

lucyna
    Guest

Mówiłam o Smereku w Smereku. Wspólpracuję blisko z tym ośrodkiem od lat i wiem, że znajdują się tam konie w szonie letnim. Masz rację w Niemczuków nie ma koni. Wyrazilam się niezbyt jasno.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z

No to zakład Lucynko, DUŻY, co do tych koni w osrodku "Smerek" d. "Kolejarz".
    Twoja bieżąca współpraca z nimi (w sprawie koni) musiała być chyba z 6 lat temu.
    Pozdrawiam

lucyna
    Guest

Mmm nie, w ubiegłym roku cięzko tam z pracowałam z Anyczką. Wspólpraca trwa nadal piszę programy przyszłym gościom tego ośrodka. Co do stadniny? W ub roku były tam konie z Lutowisk. Ciężko tam od kilku lat pracują. Polecam ośrodek. Największa atrakcja ośrodka to oczywiście Klusek.
    A na marginesie prywatnie pani Niemczuk jest moją siostrą cioteczną.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Co do stadniny? W ub roku były tam konie z Lutowisk. Ciężko tam od kilku lat pracują. Polecam ośrodek. Największa atrakcja ośrodka to oczywiście Klusek.
    Zwracam honor Lucynko. Fakt, koło ośrodka bywam rzadko i stąd myślałem, że chodzi Ci o stacjonarną małą stadninę przy ośrodku.
    Była takowa wiele lat temu, za szefowania p. Mizerskiego, skądinąd chyba nie najlepiej zapisanego w historii ośrodka.

Co do pensjonatu państwa Niemczuków - polecam z uwagi na fakt, że to bardzo sympatyczni ludzie i fajnie oraz komfortowo się tam mieszka (przytaczam opinie turystów).
    Pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)