No dobra,co to za przełęcz?
No dobra,co to za przełęcz?
Pozdrav
hmm... a czemu dałeś lustrzane odbicie również mojej ulubionej przełęczy pod Suliła a zarazem nad Turzańskiem ? To było zamierzone? prawde powiedziawszy myslałem o dopuszczenu obracania puzzli ale odbijanie...hmmm... Grozi to troszke eksplozją czachy... Ale podobało mi sie bo chwile dłużej sie zadumałem niż zwykle
A teraz góra która wykarmiła mnie kiedys na jesieni kiedy kasa sie skończyła... Maliny, jezyny, borówki, rydze... raj...dla misiów też![]()
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 23-04-2007 o 19:21
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
->Jabol
Ta również moja ulubiona przełęcz jest odwrócona "do góry nogami" a nie odbitaMyślałem że nie ma obowiązku orientacji góra puzla=pn.
Pozdrav
->Jabol
Zadawałem na bajku z Komańczy do Jaworzca,no i zamiast trafić w Hyrczę i prosto do Łopienki,zniosło mnie w kierunku Korbani.Wszystko mi się pokręciło no i oczywiście wsiąkłem w jar Pobojisznego.Niech to szlag:z rowerem,namiotem,żarciem na tydzień(1989 rok) odpracowałem eleganckie,czterogodzinne chaszczowanie potokiem.Tylu zwalonych w poprzek drzew co tam to już chyba nigdzie nie widziałemNiedźwiedzie mięso pożerane na surowo,nie ma co.Jak dotarłem do drogi to nie pamiętałem jak się nazywam,chyba z godzinę leżakowałem na poboczu.No ale cóż,miło się wspomina...
Pozdrav
->joorg
Oczywiście specjalnie,dla zmyłki ;-) coby troszkę trudniej było,ale jak wam nie pasuje to już nie będę.
Pozdrav
Pasuje , tylko trzeba przynajmniej pierwszy raz powiedzieć ,że sie "odwraca" człowiek nie komputer i nie jest w stanie tak analizować .Jabol musiał w tym przypadku stać na głowie żeby rozpoznać .![]()
Ps. teraz już będę takie opcje przy przeglądaniu dopuszczał > odwracanie o 180 i nawet o 90 st![]()
Ostatnio edytowane przez joorg ; 23-04-2007 o 20:15
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
...a juz zupełnym szaleństwem i zmyłką bedzie obrócenie puzzla o 360stopniBrowar daleeej... Jasne że Korbania
![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Pozdrawiam Janusz
No to przejdźmy do szczegółów,na razie proste,co to za obiekt(znane)?
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki