chata koło New Łupkowa:) ja jeszcze dam zagadkę w wiekszej skali żeby ktos jeszcze sie do nas przyłączył... podpowiedź: kiedys jeździła tam ciuchcia![]()
chata koło New Łupkowa:) ja jeszcze dam zagadkę w wiekszej skali żeby ktos jeszcze sie do nas przyłączył... podpowiedź: kiedys jeździła tam ciuchcia![]()
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 25-04-2007 o 09:21
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Zagadka Jabola - dolina Potoku Terebowiec i Kiczera.
Moja zagadka:
:) widać charakterystyczna podwójna przerywaną... Fajny skrót do ... jesli sie nie chce łazic asfaltem... Zgadujta. Ja poczekam.
Jabol,nie sądzisz że nikt nie chce się przyłączyć do zgadywania bo po prostu te zagadki są za łatwe??Mimo że zapodałem puzla odwróconego i pod kątem(Bahna),to Bazyl zgadł w 30 sekund.Jakby trzeba było się wytężyć choć troszkę może by było więcej chętnych...
Pozdrav
dobra... widze ze ktos musi odpowiedzieć: Dolinka z zagadki floyda to oczywiscie Wołkowyja :) teraz moje:
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 09-05-2007 o 12:44
->Jabol
Czy chodzi Ci o ten szczyt?
Pozdrav
Własnie o ten :) napisz co widzisz i jeeeedziesz z koksem:) daaaliij...
To Holica zwana czasem Dwernik Kamień.
Zawsze mnie fascynowało to miejsce-co to?
Pozdrav
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
->sir Bazyl
Masz rację,sknociłem.Pamięć z dziurami.No to jeszcze raz,co to?
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)