widzimisie ze to Czartów Młyn ty taki i owaki Browarze :P A miałem tylko zerknąć na foruma i isć spać...heheh fajoska zabawa:) rano dam zagadoka siakiegos...
widzimisie ze to Czartów Młyn ty taki i owaki Browarze :P A miałem tylko zerknąć na foruma i isć spać...heheh fajoska zabawa:) rano dam zagadoka siakiegos...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
->Jabol
Chyba pudło...Trochę nie Czartów Młyn.
Pozdrav
dobra już sie poprawiam, Wilcze Jamy źródła potoku Kołodialny... ale spójrz na Czarty jakie podobne:P ide spać Browarze paskudny...
Dobrze,posadziłem tam hektar lasu-rośnie.
Pozdrav
tu też jest fajnie i spokojnie...
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 16-05-2007 o 21:41
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Szczerze przyznam że nie byłem na górze...
Pozdrav
mieszkają tam dwie starsze panie w samotnym domku... i więcej nikt
No, no, no! Że tak pogrożę paluchem z bezpiecznej odległości! Poluzowany regulamin mówi o ujawnieniu nazwy zagadoka po 48 godzinach!
Chyba tam nie byłem, z mapy rozpoznać nie mogę, a korzystam z internetu aglomeracji (hi, hi, hi) Rzeszów (łoł!), która, że brzydko nie przeklnę, obecnie uniemożliwia mi przegląd jakichkolwiek ortofotomap.
Nie pastwcie się więc i podajcie rozwiązanie.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
No przecież ujawniłem miejsce: "na górze" pod g.Jawor
A puzel jutro(dzisiaj mi się okropnie nie chce)
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki