->Bazyl
Nie spiesz się,może ktoś zechce strzelić![]()
->Bazyl
Nie spiesz się,może ktoś zechce strzelić![]()
Pozdrav
Widzę że Jabol duma,sir Bazyl chyba też,więc mała podpowiedź.Zdjęcie nie odwracane(bez utrudnień).Tam jest ładnie ale nie wolno![]()
Pozdrav
Hej! No to teraz jasne, że Moczarne.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
bingo
Pozdrav
ChoReRa :) Nie pomyślałem... A kurde te zarastające drogi mnie zastanawiały. No i fajnie:) lubie jak czacha dymi od myslenia... dawać nastepna zagadkę póki mam mózg na obrotach :D
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Fakt, puzzelek był dobry. Teraz pewnie moja kolej, więc zapodaję:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
->sir Bazyl
Jak widać bawimy się sami,postaraj się trochę utrudnić...To Krywka.Spróbuj jeszcze raz![]()
Pozdrav
Ciekawe dlaczego inni forumowicze się nie przyłączą? Wiele zagadek jest dość łatwych i wystarczy sobie skojarzyć miejsce i porównać z mapą. Co do zagadek dla Was, to myślę, iż dla takich wyjadaczy ciężko będzie o trudną zagadkę choć jak widać z Twojej zagadki jest to możliwe. Oczywiście ważnym jest to, by miejsce było w jakiś sposób charakterystyczne (znane mniej lub bardziej). Ja jak już gdzieś wcześniej pisałem korzystam z internetu Regionalnej Sieci Szerokopasmowej Aglomeracji Rzeszowskiej i działanie tego ustrojstwa przypomina mniej więcej internet w takim stopniu jak Rzeszów aglomerację. Szybkość działania pozwala na ćwiczenie cierpliwości, a czas oczekiwania można wykorzystać np. na zaparzenie kawusi. Często więc, zanim zbuforuje mi się widok danej ortofotomapy to pojawia się komunikat, że nie można wyświetlić serwisu mapowego bądź po prostu pusty ekran wisi sobie w nieskończoność i wtedy niestety nie mogę nic przygotować. Dzisiaj udało mi się przygotować dwa zagadoki, jeden pewnie łatwy ale drugi chyba trudniejszy. Oto one:
No tak... Absens carens...Wróciłem do domu wczoraj póxnym wieczorem. dziś rano patrzę: był zagadok i już go ni mo :/
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
->sirBazyl
Teraz rozumiem Twój problem(z szybkością sieci).Moja zagadka wydawała mi się łatwa-dawałem ją raczej dla wszystkich niż dla Ciebie i Jabola.Twoje zagadki pooglądam zaraz,ale zostawiam je dla innych albo dla Jabola na wieczór:)
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)