Zadrżałem ze zgrozy,ale pewnie się skuszę![]()
Zadrżałem ze zgrozy,ale pewnie się skuszę![]()
Pozdrav
->Bazyl
Twoje zagadki to Solina i Otryt-część zachodnia
A kto był tutaj?
Ostatnio edytowane przez Browar ; 10-07-2007 o 22:32
Pozdrav
Oczywiście masz rację. Co do miejsca wybranego przez Ciebie to nie byłem, lecz jesli dobrze rozpoznałem, to idąc dalej możemy spodziewać się, iż jeśli nawet nie pokosztujemy to chociaż dane nam będzie ujrzeć cebule.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Cebule są wszędzie! Tam również!
Pozdrav
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Browar...Cosik za bardzo reklamujesz te okolice:) Drugi raz w tym wątku:) musiało ci tam byc miło... wpadne - sprawdze... PN okolice wilczej nazwy prawda?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Co do skrótu PN też się zastanawiałem, ale jakoś zmęczony jestem tym siedzeniem w mieście i czujność moja jest niezwykle przytępiona, wybaczcie więc jeśli się mylę, ale myślę, że Jabol nawiązywał do nazwy Wołcze Jamy a samo miejsce właściwe to Polanki, od których tylko krok by ujrzeć lśniące cebule zwieńczeń cerkwi w Turzańsku. Ale to PN, to dalej nie wiem co znaczy?
A tak na marginesie to pragnę posłuchać lasu, poczuć powiew wiatru, być Tam....jak najszybciej, bo na niezwykłym głodzie jestem....i smutno mi...i tęskno mi...i żal...i podłe to, ale nawet zazdrość...
->sir Bazyl
Wołcze Jamy...świetne miejsce.Fajny bunkier tam penetrowałem,pewnie nic z niego już nie zostało.Znaleziony podczas zimowego przejścia potokiem zakończonego wpadunkiem do beczki zakopanej w potoku.Jak beczka to i bunkier musi być,pomyślałem-i był.Zgadłeś,zadawaj.
PS
Miałem jechać w Bieszczad na BC,nie pojechałem z powodu remontu.Mój głód jest "heroiniczny"...
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)