Dzięki Browar , dzięki Bazyl za szczegóły i nowy adres, ale teraz "wracam na google e.." i wklejam puzzla -- gdzie to ??
Dzięki Browar , dzięki Bazyl za szczegóły i nowy adres, ale teraz "wracam na google e.." i wklejam puzzla -- gdzie to ??
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Kolega Joorg zawędrował nam w okolice gdzie wystepuja bieszczadzkie "tysięczniki": Hyrlata 1103mnpm; przełęcz Koszary 1022; Rosocha 1085o tej ostatniej górze pan Olejko opowiadał w TiVi o miejscu gdzie rozbił sie Radziecki Ławoczkin Ła-5...Bardzo ciekawie opowiadał.
A teraz z innej beczki : można stamtad ogladać wszystkie pasma Bieszczadów, bardzo lubie to miejsce...
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 17-04-2007 o 09:10
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Po pięknych rejonach oprowadzacie, aż mnie stopy zaczynają świerzbić na nadchodzący łikend a przez głowę przelatują tabuny pomysłów, co by tu wykombinować żeby się wyrwać. Na razie tylko myślami jestem na Żukowie i zaraz opuszczę się w dół na łąki Sokołowej Woli.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Szkółki leśne nad górzanka i krzyzówka koło pomnika Kaczkowskiego. Nie chciało mi sie szukac moich fotek wiec wrzucam fotke Irasa:
http://www.bieszczady.net.pl/copperm...album=87&pos=3
tera moja:
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Stożek i trzy Kiczery: Doliszna, Serednia, Horiszna?![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)