Łatwizna ;-)
Łatwizna ;-)
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Ostatnio edytowane przez joorg ; 18-04-2007 o 23:23
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
hhhmm....Zapraszamy.
Tak dla zobrazowania jak zmienia się w czasie teren nie zalesiony, załączam wycinek tego samego obszaru co przedstawiła Anyczkę , ale z przed 70 lat- z mapy WIG.
Łatwizna .. i o to chodzi , przecież nie szukamy "jodły 15 metrowej na południowym stoku" - masz rację Anyczka,to jest zabawa edukacyjna.
Drugi zał. to moje pytanie .--???
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Witam,
ostatnia zagadka Joorga to doliny Osławy i Solinki z Matragoną w środku.
Ta zabawa ( a może to nie zabawa lecz choroba) wciąga.
Pozdrawiam Janusz
Ja w sprawie Bazylowej zagadki: Turzańsk, Suliła, i brama do przygody:przełęcz 609mnpm...![]()
Ja zapodaję zatem tez miejsce z ładnym widokiem notorycznie omijane przez turystów pędzących tłumnie na "odludzie i dzicz Bieszczadzką"![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
No jasne, że tak. Dawaj nastepnąSzkoda, że tylko pare osób bawi sie w te zgadywanki..moze jeszcze się kto wciagnie.. zapraszamy
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
ja mam tylko takie male pytanko co do tej zabawy- wy rozpoznajecie te miejsca na podstawie rzezby terenu i kierunku przeplywu rzeczki? tak macie w glowie wyglad bieszczad z lotu ptaka? czy bierzecie mape i porownujecie ktore miejsce by pasowalo? bo caly czas bardzo zastanawia mnie metodyka zabawy![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)