Właśnie dlatego(by ktoś miał szansę zgadnąć) nie podawałem nazw.Bystre,Zawój.Fajnie jest w Bystrem? Bo Zawój to miodzio.
Właśnie dlatego(by ktoś miał szansę zgadnąć) nie podawałem nazw.Bystre,Zawój.Fajnie jest w Bystrem? Bo Zawój to miodzio.
Pozdrav
No dobra,prawie na pewno tam byliście.Na rowerze miodzio,na piechotę też.Mój ulubiony spacerek.
Pozdrav
Wyjeżdżam na 3 tygodnie,więc podpowiedź:ta droga przecina potok,przy prawym skraju polany,ale go nie widać z góry.
Ostatnio edytowane przez Browar ; 28-07-2007 o 10:35
Pozdrav
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Widzę że nikt się nie pokusił o zgadnięcie więc odpowiadam sam sobie: to droga z Krywego do Tworylnego w miejscu gdzie przekraczamy Tworylczyk.
->Bazyl
Dzięki za życzenia,ale raczej zwiedzałem samochodowo oraz byczyłem się leśnie i grzybowo,oraz udzielałem się towarzysko ;-)
Pozdrav
A może by tak jeszcze raz?
Latem popijając browara z Browarem wykluła nam się myśl o odświeżeniu tego wątku, gdyż od jego wygaśnięcia pojawiło się na forum kilku nowych, aczkolwiek bieszczadzko zaawansowanych forumowiczów i być może grono zarażonych zagadkami z mapą w tle, się powiększy?! Myśl po kilku jasnych zajaśniała, po powrocie do domu jakoś zgasła, ale dzisiaj, dzięki mapie towarzyszącej dyskusji w jednym z wątków ponownie odżyła. Ten zamieszczony fragment zawinił! Przetrząsnąłem wszystkie mapy, mózg prawie eksplodował, w powietrze poleciał wyrzucony w szale całkiem dorodny klucz …rew, i nagle przypomniałem sobie, że właśnie w tym wątku zdarzało się, iż to co zobaczyliśmy, nie zawsze było widać w sposób w jaki byśmy spodziewali się to ujrzeć. Dzięki temu odbywaliśmy wspaniałe, palcem po mapie wędrówki, czasem chaszczując nadmiernie całkiem nie w stronach pożądanych, choć zawsze pięknych. Spróbujmy więc ponownie rozćwiczyć zastałe zwoje mózgowe. Zapraszamy Wszystkich do zabawy:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Kotylnice k Buka:P
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
no to teraz typowy i dobrze znany kosmonautom charakterystyczny zakamarek w drodze do innego zakamarka z charakterkiem.
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 23-11-2009 o 01:51 Powód: przyczyną edycji była potrzeba edycji
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Ano, ano - w załączniku widoczek z nich ku Korbani/Patroli.
Za łatwe toto i pewnie dlatego nikt nie odpowiada, najpierw próbowałem z mapami, później z atlasem nieba i pozostając w temacie zakamarka z charakterkiem powiem tak: dupa blada!
Może jakaś naprowadzajka naziemna?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)