Zadałbym, ino teraz mi żadna mapa nie działaCzarno-biała od rana ("Specified map service is incorrect") a kolorowa właśnie oszalała.
EDIT: kolorowa coś jednak dycha:
![]()
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 26-11-2009 o 22:21
Czterech panów B.
Hmm... tak sobie tę moją zagadkę oglądam i zastanawiam się, czy to można zgadnąć, bo jakoś specjalnie dużo charakterystycznych elementów tam nie ma. W razie czego jutro dam szerszy widok.
Czterech panów B.
No patrzcie państwo: zgadłTak na wszelki wypadek podaję linkę do podpowiedzi, gdyby udało się jeszcze komuś rozpoznać ten zagajnik to proszę o sygnał czy podpowiedź była potrzebna. Muszę sobie wyskalować zagadkownik
![]()
Czterech panów B.
szczo sie potworyło.... swoją drogą to ciekawy osobny wątek, ewolucja genezy nazw w przewodnikach. Takie muczne i męki od tatarów np :))))
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Zagadka rozwiązana: tajemniczy zagajnik to oba cmentarze w Tworylnem. Trzeba mieć niezłe oko, aby je poznać na takim znaczku pocztowym
EDIT: Czy tylko ja mam od dwóch dni kłopoty z geoportalem?
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 27-11-2009 o 19:49 Powód: Dopisek
Czterech panów B.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 27-11-2009 o 20:15 Powód: cięcie
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Bardziej się nie dało zbliżyćco to?
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)