To miejsce ma taką charakterystyczną nazwę.
Póki co, dla odmiany troszkę inaczej:
To miejsce ma taką charakterystyczną nazwę.
Póki co, dla odmiany troszkę inaczej:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Hmmm... Tego brodu na rzece wozem juz nie przejedziesz... Jakby się troszku pogłebił ostatnimi czasy. A w drugim miejscu załozyłem kiedyś geocache'a. Fajny zagadok:) Dalej nikt sie nie chce bawic? acha... Nikt wprost nie odpowiedział na poprzednią zagadkę: to oczywiście Harwaty k Czarnej Dln. Wiele wspaniałych miejsc i widoków których pędzacy ku cudnym i magicznym połoninom pewnie nigdy nie zobaczą bo im będzie szkoda czasu na jakies niskie górki...![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Faktycznie,ten bród już nie bród.A tam gdzie Jabol zakładał geocache,próbowałem jechać rowerkiem-takie rowerowe zdobycie całego pasma;-)
Na Harwaty nie trafiłem jeszcze.Fajnie tam?
Ostatnio edytowane przez Browar ; 27-06-2007 o 11:45
Pozdrav
Jak wczesniej napisał Jabol, budyneczek już jest ruiną ale okolica super i na pewno warto buszując po niej zaprzyjaźnic się bliżej z tutejszymi krwiożerczymi kleszczami, wdepnąć w gniazdo niezykle jadowitych żmij, tudzież przybić piątkę rozwścieczonemu niedźwiedziowi pozującemu drabinę - to tak dla przestrogi, żeby cała Polska nie zaplanowała tu urlopu a później wydłubując kleszcze, szukając surowicy bądź próbując zebrać w garść rozpłatane pazurami członki, nie narzekano, że przecież jakiś bałwan napisał, że tu pięknie. A jeszcze zapomniałem o wilkach, które z zakrwawionymi pyskami potrafią w biały dzień wpaść do gospody na przysłowiowego malucha.
Maluchy muszą więc zachować szczególną ostrożność.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Zadrżałem ze zgrozy,ale pewnie się skuszę![]()
Pozdrav
->Bazyl
Twoje zagadki to Solina i Otryt-część zachodnia
A kto był tutaj?
Ostatnio edytowane przez Browar ; 10-07-2007 o 22:32
Pozdrav
Oczywiście masz rację. Co do miejsca wybranego przez Ciebie to nie byłem, lecz jesli dobrze rozpoznałem, to idąc dalej możemy spodziewać się, iż jeśli nawet nie pokosztujemy to chociaż dane nam będzie ujrzeć cebule.
Cebule są wszędzie! Tam również!
Pozdrav
Browar...Cosik za bardzo reklamujesz te okolice:) Drugi raz w tym wątku:) musiało ci tam byc miło... wpadne - sprawdze... PN okolice wilczej nazwy prawda?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)