Taż puść jedną grupę w błękitne wody zalewu i przybądź a żywo na sabacik:D Grupa szybko odkryje najbliższy piwny posterunek i jakoś przetrwa do dnia odjazdu, a jesli zdecyduje inaczej, a przypadniesz im do gustu, to Cię i w krzalu odnajdzie, by się tulić do swej opiekunki:D
Pzdr,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Jak już pisałem we wcześniejszym poście gotów byłem i jestem zapłacić całość żądanej kwoty należnej za spalenie czy to barana czy też prosiaka. Nie będę jednak dokonywał przelewu na kwotę 40 zl bo mi się zwyczajnie nie chce! Również plebiscyt typu co wolicie - barana czy prosiaka nie wydaje mi się dobrym pomysłem. Co będzie jak będzie równa liczba głosów? Zaczniemy od nowa? Przecież nie ważne jest mięsiwo tylko klimat! Ja myślę że Z p C potrafi to zorganizować bez naszych zaliczek i kłopotów. Ja jeszcze raz poręczam że spalanie będzie opłacone, obojętnie czy chodzi o zakup i spalenie barana, prosiaka czy też samego Zajazdu pod Caryńską! (oby trwał wiecznie). Pozdrawiam + Pastor
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Otóż to.
Podpisuję się pod Pastora postem,oburącz
Wojtek legionowo
Witam
Pastor ostanio przeleciałem ten wątek i przeoczyłem twojego posta za co ukłony i serdecznie proszę o pojawienie się na baniaczka przy barzehehe.
A jeszcze jedno zrezygnowała mi grupa i pokoje na ten weekend jeszczse się znajdą, jeżeli ma ktoś ochotke to zapraszam na spanko
Pozdrowionka Jacek
0134610630
Przykro mi. Odwołuję wszystkie swoje deklaracje. Nie przyjadę.
Długi
Z przyczyn nie zależnych ode mnie nie będę mógł uczestniczyć w Kimb, bardzo mi przykro, odwołuję swoje poprzednie deklaracje.
Ostatnio edytowane przez joorg ; 15-05-2007 o 17:39
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki