Hej:)
No Długi, nadal tajemnice KGB/MI5/BGP (BieszcZadzka Grupa Podglądająca) nie zostaną wyjaśnione:( Ale...naleweczkę na toast z Tobą zachowam, a jakże:)
Pozdrawiam i życzę rychłej odmiany przeciwnego losu,
Derty
No Długi, nadal tajemnice KGB/MI5/BGP (BieszcZadzka Grupa Podglądająca) nie zostaną wyjaśnione:( Ale...naleweczkę na toast z Tobą zachowam, a jakże:)
Pozdrawiam i życzę rychłej odmiany przeciwnego losu,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Dzięki za wyrozumiałośc (zawaliłem) i serdeczności.
Odbijemy sobie innym razem.
Nico nie żałuj. Tym razem piwo nie wyszło najlepiej. Ot takie "domowe", bez wyrazu.
Pozdrawiam
Długi
Z przyczyn od nas niezależnych czyli losowych niestety nie bądziemy mogli przyjechać a szkoda. Pozdrawiamy Duch_ i olgaa.
Moje są góry, górki i góreczki:)
Wszystkim Uczestnikom KIMBowego spotkania ślę serdeczności i życzenia niezapomnianych,wspólnie spędzonych godzin,pozdrawiam i czekam na relacje.Pogody!WUKA
WUKA
www.wukowiersze.pl
No i po baranie:) Spalony, zjedzony, popity... Obrady odbyte, żadne ustalenia nie podjęte. Bo o czym byśmy się tu sprzeczali w przyszłości?:D
Mamy Dożywotniego Prezydenta KIMB - jest nim SB. Postulat Pastora przyjęto jednogłośnie:D
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim Kimbersom za dobrą zabawę,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Potwierdzam baran zjedzony i popity różnej maści nalewkami,bardzo zacnymi,które pomogły w obradach.
Pozdrawiamy
Wojtek legionowo
To może jeszcze fota baranka.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki