Nie jestem pewien, ale to chyba z tej kategorii.
DSC_8247bn.jpg
Nie jestem pewien, ale to chyba z tej kategorii.
DSC_8247bn.jpg
Kolekcja:
monstra1.jpg monstra2.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Bazyl a gdzie takie fajne "muzeum" motoryzacji się znajduje ?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
quad szynowy ORL_3086.jpg
Lublinek z okolic Bezmiechowej...
fot 2 i 3 w drodze na kirkut poczułem że ktoś na mnie patrzy... I rzeczywiście: mały ciekawski monsterek zerkał na mnie ze stodołyAni chybi niezły musi w nim drzemać szatan, na ścianie obok drzwi widać nakrycie głowy kierowcy adekwatne zapewne do rozwijanych prędkości...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
no ja nie wiem po pierwsze co to dokładnie... i czy już to było... ale takie coś trafiłam sobie......
![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
A tu takie, z wyrwanym sercem..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)