Widzę, że większość uczestników Forum preferuje termin sobotni. Niech i tak będzie. Z tym, że organizator - pomysłodawca (czyli moja skromna osoba) będzie przebywać w Bieszczadach ściśle w terminie od 31 sierpnia (przyjazd wieczorem) do 21 września (wyjazd rano). Dat tych zmienić już nie mogę. Zatem w moim przypadku wchodzą w grę tylko dwie soboty: 7 i 14 września.
Na dyskusję mamy jeszcze trochę czasu. Całe lato siedzę "kamieniem" w Warszawie i ciężko pracuję (pomijając całodniowe marsze po Puszczy Kampinoskiej, ok. 25 - 30 km; co 2 tygodnie, celem złapania formy na wrzesień).
Obiecuję (nieobecnym w sierpniu), że tuż przed wyjazdem w Bieszczady pozostawię na tej liście wynegocjowany termin naszego Walnego Zgromadzenia.
Godzinę 14,00 proponuję utrzymać. Każde z nas po zebraniu musi przecież jeszcze wrócić do swojej bazy. Poza tym przypuszczam, że w sobotę wieczorem w "restauracji" w Dwerniku może zrobić się trochę nieprzyjemnie. Stąd m.in. proponowałem piątek. Sprawa cały czas otwarta, do dyskusji.
Dużo zależy od Lupino, który w czerwcu odwiedzi Dwernik z wizją lokalną. Czekamy na Jego informacje po powrocie.