Sorry ale nie mogę dopisać. Mam dwa pomysły merytoryczne. Dwa nowe pokoje: jeden kultura, sztuka, literatura, a drugi to inne góry i pagóry. Zerżnełam z pewnego forum górskiego.
Uzasadnienie.
1. Rozmowy o kulturze, filmie, literaturze porozrzucane są po róznych miejscach. Nie wiadomo co gdzie szukać. Coraz więcej jest imprez też tam możnaby było zamieszczać informacje.
2. Mam problem w czasie tworzenia bibliografii. Co zrobić z daną pozycją włączyć do literatury o Bieszczadach czy odrzucić. przykład pierwszy z brzegu opracowanie życia i cudów uczynionych przez św. Mikołaja> Jakże to bieszczadzki temat ale w żaden sposób nie można merytorycznie uzasadnić jego pobytu w Bieszczadach. Poza tym jeżdzimy w Karpaty ukraińskie, chcemy info i chcemy podzielić się wiedzą to byłoby odpowiednie miejsce. Dla mnie też ważne to polecanie pewnych niezwykle interesujących miejsc na trasie w Bieszczady. Jest wiele atrakcji po drodze, można by było polecać coś wyjątkowego. Oczywiście nie byłby to pokój poświęcany Tatrom czy Sudetom.