Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
Nie, nie - chodzi mi wyłącznie o formę. Załóżmy że znajdą się inni chętni do dopisywania. No i dział będzie miał powiedzmy 100, 150 czy więcej pozycji. Kto cos w tym znajdzie, jeśli każdy tytuł jest nowym postem? Przy przewijaniu stron jak wejdzie na 4 to już zapomni co było na 1, itd. Już "ordynarny" spis pozycji w jednym poście, jeden pod drugim, ponumerowane - byłby łatwiejszy do ogarnięcia nawet jak miałby 1,5 metra długości. Może i korzystają z tego teraz, a później?
Tylko zgłaszam swoje wątpliwości, co nie znaczy że muszę mieć rację, to jedynie jeden głos na forum.

Piszesz ludziskom magisterki?
Piszę pojedyńczo, bo przewidziałam problemy. Pojedyncze wpisy mozna poprzesuwać, potworzyć podkatalogi. jeżeli w biologii monografia powpisuje jednocześnie kilka pozycji dajmy na to z ornitologii, botaniki, scieżki dydaktyczne to potem nic nie będzisz mógł zrobić. Poprostu pozostanie w takiej wersji. Mając pojedyńcze wpisy możesz moderować tworząc w miarę rozrostu bibliografii nowe działy. Dla mnie pojedyncze wpisy są bardziej czytelne.
Piotrze one służą do tworzenia bibliografii nieszczęsnym magistrantom. Nie każdego stać na pewne usługi. Muszą sami biedacy pracować.