Jedną rzecz na pewno bym poprawił-FAQ.Czasem ktoś zapyta o rzecz faktycznie wałkowaną x-razy w ciągu istnienia forum,no i oczywiście bywalcy warknięciem odsyłają delikwenta do wyszukiwarki.No a wyszukiwarka wypluwa 200 wątków,a każdy po 20 stron,wszędzie tam gdzie pojawiło się dane słowo...Konia z rzędem jak się coś znajdzie.Ja za każdym razem staram się podłączyć nową wieść np o wilkach itp do już istniejącego wątku i za każdym razem mam kłopot(jak spadnie z pierwszych stron) żeby taki wątek znaleźć zamiast zakładać nowy.Jeszcze do tego nie wiadomo czy on jest w "Bieszczadach praktycznych" czy w "dyskusjach" a może w offtopie.I dlatego gorąco polecam Adminowi przestudiowanie genialnego FAQ-a na stronie ngt.pl http://ngt.pl/forum/?p=faq :klepniesz np w śpiwory to otwierają się wszystkie wątki i dyskusje o śpiworach itd.Oczywiście nie da się wszystkiego sklasyfikować ale choć 80% można spróbować.Możemy pomóc zrobić chociaż ramy takiej klasyfikacji.
Co do innych gór to przecież nikt chyba nie ma za złe że się pisze na tym forum o Karpatach Ukraińskich,Pogórzu Dynowskim.Dla mnie Bieszczady zaczynają się na Przełęczy Dukielskiej,a kończą się na horyzoncie,gdzie słońce wschodzi ;-) No i na północ i południe też. Ważne są przecież "klimaty",a te są wspólne dla nakreślonego przeze mnie obszaru.Zresztą uważam że dla Wschodniego Roztocza też.
Co do powitań to na którymś forum jest po prostu założony wątek(lub w opisie działu) w offtopie pod tytułem:"Tutaj się witamy".I już.
Jeśli chodzi o użytkowników którzy mają po kilka kont,to sprawa jest banalna-wystarczy(tak jest na wielu forach) że pod logiem pojawia się adres serwera z którego się łączą.To utrudnia takie niecne działania(myślę oczywiście o ankietach).
No, jest co poprawiać,dyskutujmy![]()

Odpowiedz z cytatem