Cytat Zamieszczone przez bmiller Zobacz posta
Faktycznie forum nie jest najlepszym narzędziem do pracy grupowej, ale lepsze to niż nic. Wydaje mi się, że samo zebranie pytań powinno być dość proste, kłopot pojawi się podczas pisania odpowiedzi :)
Takie faq już jest a przynajmniej jest baza (narzędzie) do jego ożywienia.
Faq znajduje się pod adresem: http://www.bieszczady.info.pl/faq
Jest ono totalnie nieaktulane i wymaga poprawek oraz dopisania nowych - sugerowanych - pytań/odpowiedzi.
Temat tego faq był poruszany o ile dobrze pamiętam kilka razy - ani razu nie wzbudził zainteresowania.
Jeśli jednak zapotrzebowanie będzie, to za zgodą Darka, chętnie odświeżę znajdujące się tam tematy (praktycznie wszystkie się zdezaktualizowały) oraz mogę wprowadzić nowe w porozumieniu z autorami pytań/odpowiedzi. Być może znajdzie się również inne rozwiązanie w kwestii technicznej (wpisywania).
Istotne jest to, aby znaleźli się chętni do opracowania podstawowych pytań - do tej pory nie było. Część jest prosta bo na podane przez Ciebie pytania często odpowiedzią będzie odpowiedni punkt regulaminu BdPN, itp. W kwestii polecania tras, itp - tu mam wątpliwości, bo to trzeba ująć ogólnie a nie polecać konkretne trasy i pisać przewodnik. Noclegi - raczej odpada , to nie jest kwestia faq. Trasy z psem (?).
Faq może leżeć tam gdzie jest obecnie, tylko musi zostać zaktualizowane i doprowadzone do porządku, aby kogoś można było do niego odsyłać.