Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
Nie udało mi się nic znaleźć
IMHO oprócz tego ze sama wyszukiwarka do ideałów nie należy, to nawet jeśli będzie w miarę sprawniej przeszukiwać niewiele to da. Niewiele da ponieważ gdyby temat posta, który Ci wyrzuca wyszukiwarka miał cośkolwiek wspólnego z zapytaniem to pewnie łatwo odpowiedni wątek byś odnalazł - niestety większość ma najwidoczniej problemy ze sformułowaniem jednego zdania, którym można opisać treść posta/pytania, przejrzyj forum trochę wstecz połowa tematów nie ma sensu.
Weźmy ten o którym piszesz: "Łopienka". Za jakis czas będziesz szukał i już nie będziesz pamiętał co w nim było, więc szukając będziesz musiał wchodzić w te kretyńskie tytuły tematów. Napisać "Łopienka - kiedy msze?" czy "Msze w Łopience" to jest zbyt trudne lub pracochłonne, ludzie są zarobieni i w ogóle.
O bzdetach w większości wątków szkoda gadać - niektórzy muszą w każdym coś dopisać, choćby dwa słowa, ale zawsze. Forum jest niereformowalne już - tu może pomóc tylko "trzęsienie ziemi" - wtedy połowa sie obrazi i pójdzie, przyjdą nowi, trochę czasu upłynie, może się łatwiej nauczą zasad które na innych forach są czymś oczywistym, ktoś będzie pilnował porządku aby "trzęsienie" miało charakter ciągły. Przy 100k postów wyjdzie to forum na dobre.
Ja skończyłem z naprawianiem tego forum.