Witam
Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
Szanowny Panie Michale nie zrzędź ale podziwiaj jak podniósł się poziom merytoryczny forum od czasu Twojej ostatniej bytności.
Wstęp wzbroniony. Ścieżka obok. Nie weszliśmy w czasie prac.Przewodnicy mają taką zieloną legitymację, która pomaga nam w pracy. Nie każdy jest chemikiem, z tą wyobraźnią jest różnie więc zapytałam się na forach o te łupki.
Kurde!!! Lucyna
Po kiego grzyba mnie tak podpuszczasz?! Może i jestem stara zrzęda (no nie Katarzynowość), ale w kwestii merytoryki podnosisz mi ciśnienie do 200, co w moim wieku wiąże się z pożegnaniem Bieszczadów.

Wstęp jest wzbroniony dla wszystkich. Tą swoją zieloną kartką - sorry - kartą możesz pomachać później (oby Ci narodowy fundusz zdrowia nie musiał wyjaśniać) - jak Ci wlepią mandat.

Co do meritum (nie myl tego z merytoryką - to nie moje słownictwo - brrr) - jaką masz odpowiedź z innych "forumów". Konkretnie!!!! Bez bawełny!!!

P.s.
nie ma w tym żadnej złośliwości - sam jestem ciekaw ewentualnych wyjaśnien - rozwiązań (Browar - to o czym piszesz w tym wątku nie ma raczej miejsca w tym, ani sąsiednym kamieniołomie. Pobrałem próbki do analizy - ni chu chu - to nie to)
Lucynka - ścieżka jest daleko obok. I nazywa się jakoś z geologicznego. Hę.

Pozdrawiam