Droga do przełęczy piękna sprawa ależ czasówkę by tam można było pierdyknąć.Jeżdżę czasami na przełęcz na góralu ale na szosówce oj pięknie by tam się umierało no cóż możemy tylko pomarzyć .
..."jakby tak wąski pasek "...
Co dla jednych było by marzeniem to dla drugich nie do przyjęcia.
Michał jak widzę to sporo fotek dorzuciłeś do albumu.Z tego co zauważyłem jest tam obserwatorium które jak dobrze pójdzie w przyszłym roku odwiedzę.
..."Jeżdżę czasami na przełęcz na góralu "...
Marcin.Jak się ma takie znajomości wśród pograniczników i strażników parku to i wspinaczka na Tarnicę nie sprawi Ci problemu.
Tak ale ja po połoninkach nie śmigam wiesz jak to jest turyści by krzywo patrzyli i niech ich serce nie boli że ktoś na rowerze pomyka po szlaku
..."ja po połoninkach nie śmigam "...
Oczywiście że wiem.Masz tam w koło sporo takich szlaków gdzie możesz się na rowerze zajeździć,a przy tym nie wchodzić w konflikt z prawem.
Jak widać na załączonym obrazku nie wszyscy się tym przejmują.Wczoraj ukazało się to zdjęcie na bice-Foto wykonane 2.12.07 (7-dme od góry) Nie wszyscy zwracają uwagę na zakazy i na to co myślą o nich turyści plecakowi
http://www.bikefoto.pl/rower/galeria...niezalogowany/
Gdzie to zdjęcie zostało zrobione.Czyżby na Tarnicy ?
fajne zdjecia,mi jeszcze daleko do takich wypraw,hihi,a na trasach rowerowych po gorach to jezdze bardzo zadko,ale czasem sie zdarza,pozdrawiam
i ladna pogoda na krotki wyjazd rowerowy,hehe sloneczko i nie tak zimno,macie jakies swoje ulubione trasy???
Królom szos i gór zycze wszystkiego dobrego z okazji swiat,aby mineły wam w spokoju i miłej atmoswerze,oraz dobrego nowego roku,i szampańskiej nocy sylwestrowej
Cześć koledzy a może i koleżanki
Dopiero się zalogowałem i spodobał mi się Wasz wątek. Widzę, że wszyscy jesteście z okolic Bieszczad, a może się mylę. Planuję powrót do Polski na wakację a że lubię jeździć na rowerze pomyślałem o Bieszczadach. Ale nie wiem o nich nic, więc szukam informacji od bardziej doświadczonych. Może więc dostanę je od Was a może rownież uda mi się z Wami pojeździć. Narazie pozdrawiam i życzę udanej Wielkanocy.
a witam Cie kolego rowerzysto,z gury dzieki za zyczenia swiateczne,i tobie tego samego.powiedz co chcesz wiedziec o bieszczadach,interesuja cie trasy 1 czy kilku dniowe???
kto wie,moze i gdzies sie spotkamy na trasie,a moze i sie zbierze grupka i sie gdzie pojedzie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki