Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Wycieczki rowerowe

Mieszany widok

Na forum od
    03.2008
    Rodem z
    Kildare, Ireland

Domyślnie Odp: Wycieczki rowerowe

Cześć. Nie wiem od czego zacząć. Zacznę od tego, że bardzo lubię jeździć na rowerze górskim oraz podróżować. Kolejna rzecz to to, że na wakację przyjeżdżam do kraju i chcę trochę pozwiedzać, aktywnie odpocząć. Aby połączyć wszystko razem pomyślałem, że odwiedzę Bieszczady w których nigdy nie byłem. Obawiam się, że mam błędne pojęcie na ten temat. Pomyślałem, że razem z rowerem i plecakiem (niezbyt dużym) przyjadę pociągiem do Ustrzyk Dolnych i zacznę swoją kilkudniową (może nawet dwutygodniową) podróż bez bliżej ustalonego celu. Poprostu jazda z jednego miejsca na drugie, nocowanie u ludzi (mogę spać gdziekolwiek, spałem już pod drzewem lub na stogu siana) i oglądanie tych pięknych widoków (oraz fotografowanie). Zamierzam się tam udać w lipcu lub sierpniu, nie ma to dla mnie znaczenia. Co myślisz o tym planie, jakieś porady. Gdzie można jeździć rowerem a gdzie nie? A może przeceniam swoje siły? Czekam na odpowiedź.
    A Wasza grupa skąd jest, bo domyślam się, że mieszkacie blisko Bieszczad.

Bieszczadnik Awatar oslo
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Ustrzyki Dolne

Domyślnie Odp: Wycieczki rowerowe

a wiec tak kolego,fajny masz pomysl,calkiem niezle,powiem ci ze 2 tygodnie to bardzo dlugi czas,tym bardziej ze chcesz spedzic go na rowerze,wg.mnie mozesz zwiedzic cale nasze bieszczady i to nawet dokladnie dojezdzajac praktycznie do wszystkich miejsc,to do tras,to dojedziesz praktycznie wszedzie choc czasem moze sie zdarzyc ze napotkasz szladan na drodze,ni martw sie,mozesz go ominac i jechac dalej,jesli tu ni byles i ni jezdziles to napewno zaskocza cie nasze drogi gdyz to pieknych miejsc prowadza przewaznie poszarpane drogi.Ze spaniem takze ni ma problemu,zawsze mozna sie rozbic namiotem,nawet i na dziko,tylko aby porzadek po sobie zostawic.
    a moja grupa jest z ustrzyk,zrzesza okolo 10 osob,i jezdzimy na wycieczki 1 i kilku dniowe,ni tylko w bieszczadach ale i na podhale czy w beskidy

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)